lazytuba 發表於 2014-2-20 01:41:47

我每次身邊唔係賤人就係D COOL 到爆老手,從來未試過排隊識到人

十四毛 發表於 2014-2-20 04:36:41

lazytuba 發表於 2014-2-20 01:41
我每次身邊唔係賤人就係D COOL 到爆老手,從來未試過排隊識到人

即後你坐得前……

efmk2004 發表於 2014-3-4 13:09:50

謝謝某c hing幫忙入手點金花牌,「燒賣」袋可以開封了~~:P

bathingmike 發表於 2014-3-4 13:15:20

efmk2004 發表於 2014-3-4 13:09
謝謝某c hing幫忙入手點金花牌,「燒賣」袋可以開封了~~

Nice bag!!!

Bont100 發表於 2014-3-4 13:31:04

謝謝某c hing幫忙入手點金花牌,「燒賣」袋可以開封了~~

efmk兄,想請教這個鹿皮袋價格大概多少?
是否有掛出來才能入手的?還是要問的?上次去看不到這個。

efmk2004 發表於 2014-3-4 13:47:20

Bont100 發表於 2014-3-4 13:31
efmk兄,想請教這個鹿皮袋價格大概多少?
是否有掛出來才能入手的?還是要問的?上次去看不到這個。
...

這個中size,約8萬yen,有掛可問{:4_90:}

Bgod 發表於 2014-3-4 21:12:16

好正啊

efmk2004 發表於 2014-3-9 20:14:25

新手換個牌,簡單動作,各老手勿見笑:$

lunglung 發表於 2014-3-9 22:20:19

夠晒寸兩個花牌{:4_133:}

yuen0724 發表於 2014-3-17 18:15:32

睇晒5頁, 都係覺得長財靚D:lol
真係好想立即去本店...:'(

scw0405 發表於 2014-3-17 18:51:17

yuen0724 發表於 2014-3-17 18:15
睇晒5頁, 都係覺得長財靚D
真係好想立即去本店...

同意長財靚啲,加埋個藍石花牌真係一流

yuen0724 發表於 2014-3-17 18:55:37

scw0405 發表於 2014-3-17 18:51
同意長財靚啲,加埋個藍石花牌真係一流

同意CHING, 個人感覺全銀花牌有D唔知點講.....如果係藍花牌真係一流:D

但其實我一樣都冇....只係睇圖:'(

edwinlulu 發表於 2014-3-17 19:22:57

咁你真係要盡快入手先可以領會。至於花牌,各花入各眼,你咁講,呢度好多人會好傷心架,當然包括我{:4_126:}

yuen0724 發表於 2014-3-17 19:41:37

但我真係新手...一樣GORO都冇........內心好想去本店.........不過又冇時間去日本:'(

edwinlulu 發表於 2014-3-17 20:21:39

慢慢嚟啦,去本店排都係一個好嘅體會,希望你可以盡快加入呢個家庭,到時要同大家分享。

yuen0724 發表於 2014-3-17 20:51:06

所以我E+好努力回POST...想睇下VIP區既野.....

scw0405 發表於 2014-3-17 20:53:51

講真,goros只有親身去本店買先有保証,唔係話有信譽既師兄們唔幫你入手或讓比你。只係過往有先例,有人係度搵著數,利用他人康慨及本壇分享goros嘅原意,去為自己圖利益。如果真係好想要,一係買2手,一係儲多啲子彈去本店買。有邊位老手當初唔係由新手慢慢儲起?我都認識goros有5-6年,到而家中未擁有一件goros,有心玩,遲早都會有!

VINCENT 發表於 2014-3-18 00:00:18

goro這個東西, 不坐言起行, 只會越來越貴, 越來越難買...
很快又要加價了{:4_106:}

scw0405 發表於 2014-7-19 23:32:35

上goro's fun睇一睇,長財已經加到去42000 yen:L:L:L

bathingmike 發表於 2014-8-6 10:53:30

頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8
查看完整版本: Goros皮具大召集