Bont100 發表於 2014-2-18 12:39:29

三摺長財,應該是唖茶色皮吧

http://i224.photobucket.com/albums/dd216/kj17578/Pen/L1031265_zps3015dca3.jpg

Bont100 發表於 2014-2-18 12:41:34

Thanks毛兄,Goro's的皮具確實係好有魅力的

十四毛 發表於 2014-2-18 12:45:19

Bont100 發表於 2014-2-18 12:41
Thanks毛兄,Goro's的皮具確實係好有魅力的

個人意見,險勝CH!

Bont100 發表於 2014-2-18 12:53:46

十四毛 發表於 2014-2-18 12:45
個人意見,險勝CH!

CH也是曾經令小弟醉生夢死。開始Goro's後覺得比CH有更大意義是,每一件得來不易,所以每件都會好好珍惜⋯⋯

十四毛 發表於 2014-2-18 12:56:03

Bont100 發表於 2014-2-18 12:53
CH也是曾經令小弟醉生夢死。開始Goro's後覺得比CH有更大意義是,每一件得來不易,所以每件都會好好珍惜⋯ ...

Same here !:victory:

Bont100 發表於 2014-2-18 13:01:08

而且,排Goro's是一種經歷。小弟有幸排了兩次,兩次都認識了新朋友,其中第一天的兩個日本朋友印像更深刻,我請佢食香口膠,佢又回贈暖包。Google / line translate有說有笑,時間過得很快

kl8723 發表於 2014-2-18 13:59:16

Bont100 發表於 2014-2-18 12:13
銀花牌

很想要的銀花牌{:3_46:}

bathingmike 發表於 2014-2-18 14:11:33

Bont100 發表於 2014-2-18 13:01
而且,排Goro's是一種經歷。小弟有幸排了兩次,兩次都認識了新朋友,其中第一天的兩個日本朋友印像更深刻, ...

排Goro's 時真係幾有趣,同前後既日本人就算語言不太通都可以交流得好愉快。

bathingmike 發表於 2014-2-18 14:16:41

chuilok7 發表於 2014-2-18 12:16
好想入長財

長財真係好野,上次meeting 被毒到後,上星期係本店立刻入番個即用,雖然冇換花牌。

arsushi1000 發表於 2014-2-18 14:52:38

Bont100 發表於 2014-2-18 12:26
背面

簡潔,好看!

Bont100 發表於 2014-2-18 18:45:55

Bont100 發表於 2014-2-18 12:24
細細個,剛剛放到相機仔加個銀包

Kazaf hing,
冇記錯好似¥61000

KazafWong 發表於 2014-2-18 19:10:21

Bont100 發表於 2014-2-18 18:45
Kazaf hing,
冇記錯好似¥61000

唔該哂你丫~~Bont兄

KazafWong 發表於 2014-2-18 19:11:20

BTW~~有冇師兄用軟到D皮丫?

kitkit1009 發表於 2014-2-18 22:11:30

Bont100 發表於 2014-2-18 13:01
而且,排Goro's是一種經歷。小弟有幸排了兩次,兩次都認識了新朋友,其中第一天的兩個日本朋友印像更深刻, ...

我每次去排,前後既日本人都好cool...

kitkit1009 發表於 2014-2-18 23:09:27

我試過睇戲睇到悶,好想講野⋯之後日本人只係回答我,yes yes

bathingmike 發表於 2014-2-18 23:17:45

kitkit1009 發表於 2014-2-18 23:09
我試過睇戲睇到悶,好想講野⋯之後日本人只係回答我,yes yes

我上星期四排,後面個日本人好nice,仲打開心口俾我影佢抽野。

kitkit1009 發表於 2014-2-18 23:52:32

bathingmike 發表於 2014-2-18 23:17
我上星期四排,後面個日本人好nice,仲打開心口俾我影佢抽野。

有D人個樣好COOL....都唔禁(了)佢地....
黎緊睇下識唔識到新朋友~~~

Supreme 發表於 2014-2-19 00:58:42

I remembered I time, suddenly it started to rain and the Japanese guys in my front and back shared their umbrella with me...so friendly...

kelvin 發表於 2014-2-19 02:12:16

上次排我前後的日本人都好cool,全程都好小同其他人講嘢。

edwinlulu 發表於 2014-2-19 11:09:06

我每次都會主動傾下計,唔係啲時間真係好難過,同時又可以識到唔同地方嘅朋友,而家已經係呢度會員。
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8
查看完整版本: Goros皮具大召集