M-Classic

搜索
樓主: ghost03032008

MM 汁相研究區

VIP

ghost03032008 發表於 2013-8-10 14:10
haha...Patrick hing, 平有平玩,貴有貴玩.....不過最緊要好玩...

我都糸扮MM

我有問過tune sliverflex 黑白 ge settings, 而家重用緊

而家唔敢亂買消費品野, 想要多Dcash flow留待有需要時用

今年買比自己ge野 是1枝50 cron v4 咁上下 value ge  消費品 其餘供奉曬俾個仔同老婆
回復

論壇元老

ghost03032008 發表於 2013-8-10 13:59
edward hing, 其實以前我係舊墟,對你尼個問題都作出過小小研究,

http://hklfc.com/forum/forum.php? ...

3-4個月! 我能忍人之不能忍!3-4年應該得。到時出Mark II,你換機而我接你部Mark I算。預3皮野留定俾我。
回復

1萬

1萬

論壇元老

唉,唔系呢樣就系個樣,仲未有時間去動用架Monochrom...

睇住呢都先啦!

http://www.stevehuffphoto.com/20 ... rial-by-ashwin-rao/
回復

論壇元老

edwardyung 發表於 2013-8-10 15:03
3-4個月! 我能忍人之不能忍!3-4年應該得。到時出Mark II,你換機而我接你部Mark I算。預3皮野留定俾我。

真架,edward ching, 試下汁吖....頂到引架...
回復