M-Classic

搜索
查看: 6677|回復: 57

真人真事- Mclassic 幫拖實錄 ~ 首排 20-21/ 10 (之後篇)

Goro's

今次呢個後續POST 希望唔好俾版主DEL,話呃POST
20/10 炒左 157/160 (女朋友抽,佢後悔左好耐)

21/10 我真係無林過故事係咁,林起都幾HI

十點左右到,坐左係TOMMY附近,因為琴日個位有人投訴太曬,係邊個自己林由於我其實係搭6點35分 起飛既機返香港  黎到呢到 要講小小往事 其實mclassic會有定期版聚 上一次goros 開夏休前聚會 當時我一樣goros item 都無 我就膽粗粗 問毛兄同版主 可唔可以參加 佢地竟然話好!聚會識到唔少朋友 毛兄丫supreme 兄 東 丫 豪豬 等等 之後 我知道十月會首排 距地話到時會有照應 我當然半信半疑 差不多要9月尾 我問起毛兄 到時候排隊既野 我就被邀請入GROUP 主要係傾下本店排隊實況 好! 言歸正傳 我自己林 我要635搭飛機 我就同自己講的 頭10左右就排 咁到我抽 前面果個日本人 一抽 157/180 我心林 一禁完問多陣野行多陣街 一禁 29/180 。。我呆左。。。大佬 。。排唔排丫 。。。。 點知二女見我定左 距無端端同我講first time? 我先回過神 我話 yes this is my first time 之後二女話 you get the strip and go to the end of the queue is okay 哈哈 我咪照去排 當時我女友話 點都排 29其實都幾前 點都排。當我最唔知點做。。。 我就問group  我應該點做。。。。係呢一刻 我神奇之旅黎 多數朋友係你奶野既時候係消失 估唔到 呢個Mclassic 兄弟幫 一致讚成我老虎蟹都要排 大家都知情琴日打風 飛機隨時delay 各個兄弟 竟然叫我專心排 其他野佢地幫我搞 又幫我睇有無機票改 有乜風暴消息 有乜車最快到機場 我真心感動 老實講 你親人都無乜得閒理你啦  我唔知抽完要再登記 去左toilet 一返到去 見二女圍住我女友 咪跑過去 sorry sorry I go to toilet 二女笑笑口 nice time 我女友話我行開左 其實二女話可以一陣再揾佢 不過我跑左去 忽然出然

排到230都係上左2輪 好慢。。。 我又急了 因為我未拎行李。。係新宿酒店 來回jr都45分鐘 當時兄弟出左一個主意俾我 去拎行李 我心諗 不嬲goros 都予人串既感覺 當時各位叫我試下去 佢地仲叫我同二女講的哈哈 245二女落樓叫人上去 我衝上前 用英文話 I come from Hong Kong ,my flight will be departed on635. ,but I really hope I can get into goros as this is my first time , 二女話 if 5pm you go to airport from here , is it okay? 我o左咀 你玩我? 5點 去到機場都飛左去我話 I think I may be need to leave on 4 哈哈 二女 就答 佢好耐無搭飛機 之後叫我趕去拎 我即飛的返新宿 拎完返本店 我一坐低 二女係上面偷見到我 拎住2個喼 笑下同我打招呼 我心入面超warm 之前係8人一齊上 到我上次二女叫5人上街我岩岩係第5個 二女笑一笑 叫我行李放天梯頂 唔阻人出入就可以 。。。心更甜。。 入到去貨就好小 我反而同二女傾足成程 二女又介紹有乜買得 有乜唔買得 我話我琴日都有抽 不過157/160二女 話 ohhhh 我話女友仲好內疚 哈哈二女竟然話ur gf is awesome haha 笑死我 一人一銀加銀包 Kan San 知道我地香港黎 我想要條鍊 Kan San 可惜望一望mito  mito 話next time 戒指又話無我size 之後想加花牌 二女都幫口問mito  mito 同二女講日文 我當然唔明 二女跟住講 下次 下次一定有 今日要留d俾其他人 下面仲有好多人 我就thank you 多謝二女 Kan San 二女 哈哈 之後二女就叫我地帶鍊 話我女友要帶高d 跟住教我用銀包 點保養的仲話要test 我 叫我自己做一次 我真係唔知好嬲定好笑 當時己4點3 二女話 goros 係家族生意 只此一果 想人了解多d 我話我會share 俾香港朋友知 距話 其他國家既分店都係假架 哈哈 跟住我走 話see u next time距地笑笑口 我一落樓己經420。。。。兄弟們已經幫我plan好 先去日暮理 再skyliner 我635機 。。。最後545到機場。。。。。竟然趕到。。。。。如果琴日 無你地幫手。。。遲多5分鐘我都上唔到機 真心。。。多謝各位 毛主席 東 蟬爺 him kit 版主 wah  thank you all of you guys

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
回復

Goro's

替你開心
回復

Goro's

幾時再去? 到時一定有鍊同concho換 haha
回復

Goro's

弓起弓起~~~
最緊要安全回來~~
拍照係掠奪既一種方式
回復

Goro's

好好珍惜啊!有回憶既銀器!
回復

Goro's

R.Bo 發表於 2016-10-22 15:41
幾時再去? 到時一定有鍊同concho換 haha

一定會^^
回復

Goro's

kaizm 發表於 2016-10-22 15:45
弓起弓起~~~
最緊要安全回來~~

哈哈我地呢D小經歷,點同你比
回復

Goro's

him952 發表於 2016-10-22 17:12
好好珍惜啊!有回憶既銀器!

係,得來不易,更有味道
回復

高級會員

恭喜恭喜
回復

VIP

nice~29有條毛都唔錯啦

收獲比想像中小,不過經驗係今次最大收獲~~  發表於 2016-10-24 09:01
回復

高級會員

恭喜,現在goros 粒粒皆辛苦!

係呀, 但今次排過,更覺得GORO'S自己係本店排更有味道  發表於 2016-10-24 09:05
回復

6萬

管理員

昨日真係非常緊張刺激。幾怕你趕唔到飛機。

真心 有你地幫手,小左好多問題~ 宜家已經PLAN緊下次上本店^^  發表於 2016-10-24 09:23
我地既少少幫忙,點夠你地身體力行去排咁有毅力。  發表於 2016-10-23 11:28
主席,無左你地,真係搞唔惦。。。。  發表於 2016-10-23 02:26
回復

中級會員

恭喜ching排2日都上到去買到野
未上過本店前都以為d人會好串,但上完去反而覺得幾nice幾好人
黎緊12月我都會去排3日,希望有機會再上到去

到時候,一定要揾版主,主席幫手!!!  發表於 2016-10-23 02:27
回復

Goro's

只有自排本店得來嘅哥羅才有這種開心喜悅!真心替你高興!恭喜!

係呀,果份開心真係唔係錢買到  發表於 2016-10-23 11:25
回復

中級會員

mclassic後勤精英,勁!
回復

6萬

管理員

自此之後我相信佢地會認得你,今後條路會更好行

無你地既無私分享同幫手,今次一定成唔到事~  發表於 2016-10-23 11:26
回復

中級會員

Mito真係手緊 花牌都唔俾換

Mito呢個老姑婆,正一鬼見愁❗️  發表於 2016-10-24 10:07
係呀..最燥係KAN SAN , 二女幫手問, 都唔肯俾...  發表於 2016-10-24 09:26
回復

新手上路

恭喜!BTW二女真係好好人。
回復

VIP

師兄好博丫

我都覺, 不過博到係幾HI既  發表於 2016-10-24 09:43
回復

新手上路

恭喜師兄
回復