Gmilo 發表於 2014-3-16 11:28:25

隻鷹哨真係越睇越靚....

yuen0724 發表於 2014-3-16 12:01:35

鷹頭哨子吊咀好正呀....e+係咪已經太遲買唔到喇....:'(

lamdog123 發表於 2014-3-22 17:14:25

LARRYSMITH 多年前既先金 ( photo from instagram )

心目中最想要既組合, 中間先金, 左右金銀頭鷹毛{:4_91:}

http://distilleryimage2.s3.amazonaws.com/8c7f7c3aab7011e384c012a5c69f7cea_8.jpg

Gmilo 發表於 2014-3-22 19:47:39

lamdog123 發表於 2014-3-22 17:14
LARRYSMITH 多年前既先金 ( photo from instagram )

心目中最想要既組合, 中間先金, 左右金銀頭鷹毛{:4_91 ...

其實尖毛先金都幾好睇~

十四毛 發表於 2014-3-22 20:09:12

Gmilo 發表於 2014-3-22 19:47
其實尖毛先金都幾好睇~

都幾多人喜歡他們的尖毛……

lamdog123 發表於 2014-3-24 17:51:38

Gmilo 發表於 2014-3-22 19:47
其實尖毛先金都幾好睇~

係唔錯GA.

最衰佢唔肯再做大先金, 呢條先金唔知市面上有幾多條呢.;P

LARRYSMITH話黎緊應該有唔少新款毛出,

風切金鷹頭

Gmilo 發表於 2014-3-24 18:13:05

金鷹頭尖毛咁睇麻麻地.....

尋日終於忍唔住落手 買左呢set 但無要金鷹頭毛住 同隻扼, 因為一次買咁多會比人哦.....哈哈
金鷹頭毛等下次去日本時親身配番.

lamdog123 發表於 2014-3-24 18:16:58

原來仲有細金頭鷹毛??? 我以為佢已經廢番左TIM

我都買左SET野. 收到到時POST相

Gmilo 發表於 2014-3-24 18:39:12

lamdog123 發表於 2014-3-24 18:16
原來仲有細金頭鷹毛??? 我以為佢已經廢番左TIM

我都買左SET野. 收到到時POST相 ...

都要多謝林狗兄既介紹.....哈哈

我睇佢website products有咋, 鷹頭毛真係要有一條...

多多分享~

gardeneR 發表於 2014-3-24 20:23:06

Gmilo 發表於 2014-3-24 18:13

尋日終於忍唔住落手 買左呢set 但無要金鷹頭毛住 同隻扼, 因為一次買咁多會比 ...

Ching 呢set 正, 覺得Larry smith 無goro's 影子,有性格!

yuen0724 發表於 2014-3-24 23:32:18

Gmilo 發表於 2014-3-24 18:13

尋日終於忍唔住落手 買左呢set 但無要金鷹頭毛住 同隻扼, 因為一次買咁多會比 ...

想問下CHING, 呢SET同埋手扼幾錢??

Gmilo 發表於 2014-3-24 23:50:51

gardeneR 發表於 2014-3-24 20:23
Ching 呢set 正, 覺得Larry smith 無goro's 影子,有性格!

對, 所以比較中意LS.....

遲d買番金鷹頭毛砌番呢set~

十四毛 發表於 2014-3-24 23:56:24

Larry Smith係有性格既,佢地既扭紋鷹頭鈪都好靚。

lamdog123 發表於 2014-3-26 01:08:54

先來PART.1 :P

仲有D未到

gardeneR 發表於 2014-3-26 06:44:06

lamdog123 發表於 2014-3-26 01:08
先來PART.1

仲有D未到

好簡約美

Gmilo 發表於 2014-3-27 18:06:19

Nice.....我都有諗過買呢條鏈, 但係女友怕蛇唔買得 XD

我仲未有得收貨, 佢地整緊隻扼比我, 因為我要粒松石藍的.

Gmilo 發表於 2014-3-27 18:58:49

話時話4/1 日本加稅LS 出左通告會加,要買襯手。

lamdog123 發表於 2014-3-27 20:24:00

Gmilo 發表於 2014-3-27 18:06
Nice.....我都有諗過買呢條鏈, 但係女友怕蛇唔買得 XD

我仲未有得收貨, 佢地整緊隻扼比我, 因為我要粒松 ...

收到記得分享下:lol

yuen0724 發表於 2014-3-28 16:13:32

先來PART.1

仲有D未到

覺得佢個鷹頭毛好特別:o

kl8723 發表於 2014-3-28 17:54:00

先來PART.1

仲有D未到

我都心郁郁想入隻金鷹頭毛介{:4_96:}
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7
查看完整版本: LARRYSMITH 每年年尾既限量物品