十四毛 發表於 2013-12-24 03:12:20

kl8723 發表於 2013-12-24 02:56
十四毛兄!個鷹哨子係唔係跟埋啲紅珠銀珠同啲皮繩?

另計架,其他野加埋約10000yen, 非常合理,係條鹿皮繩不及Goros.

十四毛 發表於 2013-12-24 17:50:19

lamdog123 發表於 2013-12-23 02:12
正呀, 店有無實物金咀哨子睇????

有無買其他野?? 金鷹頭羽毛都好吸引GA

金咀未有版睇呀……另外聖誕快樂呀林狗兄!

lamdog123 發表於 2013-12-25 23:02:04

PNM

http://distilleryimage7.s3.amazonaws.com/ab031a866d4011e3b4f3120cafa3e51b_8.jpg

http://img13.shop-pro.jp/PA01068/651/product/68705097.jpg?20131225170949http://img13.shop-pro.jp/PA01068/651/product/68705097_o3.jpg?20131225170949

十四毛 發表於 2013-12-25 23:17:57

金咀比全銀正很多啊!……成隻虎頭大鵰一样(黑左仲似),kekeke..今日成功幫我地總理Edwin追加多一個order..期待中!

kl8723 發表於 2013-12-25 23:23:46

十四毛 發表於 2013-12-25 23:17
金咀比全銀正很多啊!……成隻虎頭大鵰一样,kekeke..今日成功幫我地總理Edwin追加多一個order..期待中!
...

正!恭喜哂!{:4_134:}

lunglung 發表於 2013-12-25 23:33:59

金咀{:4_133:}

edwinlulu 發表於 2013-12-26 01:30:25

好彩趕到尾班車,爭啲錯過入手機會,又一次唔該主席,不過要諗諗點襯^_^

efmk2004 發表於 2013-12-26 16:16:19

睇完鷹相覺得larry smith造得好神似,正!

十四毛 發表於 2013-12-27 23:46:46

今日同Edwin互毒,啟發到隻鹰哨子咁襯……
兩翼由小從中間鹰身開始下圖個哨子因放在紅珠上面所以大左,實際長度大小介乎M & S毛之間!

kelvin 發表於 2013-12-28 00:51:13

不失為goros外另一選擇呢。。

kl8723 發表於 2013-12-28 01:35:22

十四毛 發表於 2013-12-27 23:46
今日同Edwin互毒,啟發到隻鹰哨子咁襯……
兩翼由小從中間鹰身開始下圖個哨子因放在紅珠上面所以大左,實際 ...

我都諗緊點襯!可能單戴或做匙扣!

scw0405 發表於 2014-1-1 22:32:21

遲左,入唔到今次個哨子:L:Q:Q:Q

十四毛 發表於 2014-1-1 22:55:58

scw0405 發表於 2014-1-1 22:32
遲左,入唔到今次個哨子

已經問左話冇?其實SV也不差!

edwinlulu 發表於 2014-1-8 07:51:42

呢啲珍品真係值得收藏,錯過左就會後悔,再次唔該曬主席幫手入手{:4_134:}

kl8723 發表於 2014-1-8 11:20:34

好心急!好期待呢!不過這段等取訂制品的心情都是一種享受!

edwinlulu 發表於 2014-1-8 18:04:57

可以咁講,但。。。。。。。真係心急架{:4_109:}

十四毛 發表於 2014-1-16 13:14:07

剛收到電郵:

Dear Mr,
I shipped 3 whistle(3p) to you today by EMS.

wow wow wow...

kl7823, do you get their mail too?

edwinlulu 發表於 2014-1-16 14:12:16

Woooooo {:4_98:}{:4_88:}

lamdog123 發表於 2014-1-16 14:31:13

公起哂

收到記得POST相分享下

十四毛 發表於 2014-1-16 14:54:56

lamdog123 發表於 2014-1-16 14:31
公起哂

收到記得POST相分享下

一定一定!林兄,希望你可以join我地下個gathering, 農曆年後左右……
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7
查看完整版本: LARRYSMITH 每年年尾既限量物品