請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

M-Classic

搜索
查看: 8622|回復: 7

14/6 成功搵到Ken san!!

註冊會員

話說上年黎東京搵佢落左閘, 今年再試.
有睇goro's post嘅版友都應該知小弟又衰左, goro's / Ken kikuchi 都好有自己風格, 所以都想買到.

14號排完goro's 衰左就去搵Ken san, 但1點個陣都係落左閘, 但係有d唔甘心, 所以5點個陣再返去睇下.
冇拉閘, 但係門關上, 咁就係門口等左陣, 10分鐘左右Ken san就開左門

即刻上前用日文介紹自己, 但係日文太廢, Ken san: English please. 知我想點之後就叫我等陣, 因為佢想去買煙.

因為之前send左 email, 但係佢冇覆到, 都應該唔知, 因為官網都有講明只可以電話約.
(Visit is by appointment. You may refuse to enter the store because of going out and precision work. There is no excuse, but during the visit Reservations are required by phone.Thank you.)
佢架電單車, 單車都泊左係屋入面, 又周地垃圾, 因為我突然間黎, 所以佢都執一執, 我都唔好意思, say sorry同幫下手.

入到去佢問我想買咩, 我主要想買先金, 因為香港代理冇, 佢見我只講1樣有d驚奇, 問我仲有咩想買, 於是問下上金, 佢話冇現貨, 但可以即刻整, 好快.
由買到俾錢 60分鐘左右, 其間同佢傾計, 佢都好nice, 見我手機冇電俾電我差, 見我用ig 話有wifi.....完全估唔到. 佢知我香港黎就比左d 黃心穎嘅相我睇.
前排幫JJ lin 整個mic handle 嘅design圖, JJ send俾佢睇d片都有俾我睇下咁. 睇到佢超鍾意 JJ lin, 同埋好friend.
最後請我飲茶. (之前睇過某post話買羽毛請食煙飲茶係真架!)

如果有版友想去, 其實都講運, 因為佢都幾忙, 冇開門都冇計

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
回復

版主

呢D有趣體驗有錢也買不到,謝分享!^^
回復

高級會員

師兄條先金係XL喎,好少人對XL個呎吋同毛型有興趣,但其實都好靚。
回復

中級會員

Ken san: English please.
睇到呢度笑左

恭喜您買到心頭好,快d戴舊佢啦
回復

中級會員

XL先金好大條
回復

中級會員

其實佢個地址係邊GA? 我11月過TOKYO~有機會都想去下~
回復

註冊會員

网上好多人说他是怪脾气 不过看到师兄这个文章感觉好有趣
回復

新手上路

大家都不能成功預約
回復