請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

M-Classic

搜索
查看: 3407|回復: 5

狂賀Cody Sanderson 開版+小分享

版主

終於有Cody Sanderson嘅版喇,小弟只係初哥,於年頭入坑,但係其實已經留意左五六年喇,但係礙於價格不斐,加上入手困難,所以遲遲未能入手。

多年前,多得本港奶誌及其有關商店引入TAKAHIROMIYASHITA The SoloIst.,我終於都可以親自去見其真身!
(Cody Sanderson 於1999年創立,直至與日本品牌TAKAHIROMIYASHITA The SoloIst.於2010年開始合作才大放異彩)

以Navajo風格為骨幹,加上Cody Sanderson 有名嘅星星設計/印度安風格嘅變奏,可以話係別樹一格; 而最吸引我嘅係其厚實嘅份量,真係戴咗上手都唔捨得除返落嚟!(利申一:小弟至鍾意墜手嘅飾物)
可惜真係太貴啦,我只能望梅止渴!

直至本年春夏,有一位前輩入咗隻Cody Sanderson 星星介指,望望下又再一次燃起我對 Cody Sanderson 嘅慾望。
(自從老婆下聖旨,戒指只能戴緍戒後,我就集中火力響手髑&頸鏈)

經過一輪瘋狂IG爬圖,俾我知道喺日本United Arrows有售,隨即問問日本代購幫手睇吓有咩款,本人目標有兩款,而其中一款亦真係有喎,雖然款式較為普通,價錢亦都真係唔平,但係我再㩒唔住

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
回復

版主

㩒唔住度火喇,終於無慮入手!
回復

論壇元老

我覺得最正係feather bracelet~

不過太貴唔會考慮
回復

版主

但魔鬼在細節⋯ hehe

本帖子中包含更多資源

x
回復

6萬

管理員

同意呀,魔鬼都在細節中,就是這些細節令我都中毒了!

本帖子中包含更多資源

x

<3  發表於 2016-8-17 10:37
回復