M-Classic

搜索
查看: 3658|回復: 2

辣跑巨響招搖 10漢毆司機毀車

論壇元老

https://hk.news.yahoo.com/辣跑巨響招搖-10漢毆司機毀車-214035170.html

【東方日報專訊】【本報訊】辣跑巨響太招搖,司機遭十漢狂毆兼毀車!一名男子昨凌晨駕駛蓮花跑車途經尖沙咀,稱因死氣喉發出隆然巨響,被人指摘引發衝突,未幾遭約十名大漢施襲,人傷車毀,司機事後無報警,將車駛至附近休息,被巡警發現揭發事件,他卻指不擬追究,警方暫列襲擊及刑毀案處理。

Life is about courage and going into the unknown
回復

中級會員

司機很後生, 又是富二代

現在尖沙咀龍蛇混雜,

冇咩事幫都唔去油尖旺果頭...
回復

論壇元老

jameshyc 發表於 2016-5-23 15:05
司機很後生, 又是富二代

現在尖沙咀龍蛇混雜,

深夜四點幾都開Lotus,應該都喺浦精來的,呢部車真喺唔應該發展到有電動窗、冷氣等設備,最好連ABS都無。track day car變成溝女車,懂得呢部車正格嘅人愈來愈少。
Life is about courage and going into the unknown
回復