lamdog123 發表於 2014-11-1 20:00:25

LARRY SMITH 又有新產品LU

去官網睇下.

http://www.larrysmith.jp/products.html
出左好多野{:4_91:}

lamdog123 發表於 2014-11-1 20:13:15

金好正, 不過個價好很貴

大毛個形同鷹頭又唔同左,

金唐草戒指{:4_123:}

Jeansky 發表於 2014-11-1 21:38:26

O岩今日見到!! 條金鷹頭本來有D興趣!! 但見到70000 YEN 即時 0 興趣
個金牌仔都95000 YEN
真係好很貴
以後可以全心專攻GOROS 了

十四毛 發表於 2014-11-1 22:23:42

銀毛镯250000yen
金毛镯兩百八十萬?即是十八萬港紙?

joemalmsteen 發表於 2014-11-1 22:25:09

本身對隻18K金戒指有啲興趣~一睇成3皮幾野.....
隻鈪直頭:curse:.........

呢個價好似玩吉原都冇咁"金"{:4_93:}

Jeansky 發表於 2014-11-1 22:49:50

佢係咪估錯價?{:5_240:}

lamdog123 發表於 2014-11-1 23:01:59

Jeansky 發表於 2014-11-1 21:38
O岩今日見到!! 條金鷹頭本來有D興趣!! 但見到70000 YEN 即時 0 興趣
個金牌仔都95000 YEN
真係好很貴

70000 呢個我又覺得差唔多

之前賣63000, 最早賣58000

計番果陣8算, 宜家6.9算(仲有得跌), 都係差幾百

反而全金果D 堅貴, 不過其實全金既話, 咩牌子都係貴,

FA. TADY&KING, 鷲見都係一樣,

我反而有興趣想知既係一隻唐草戒金ROSE 40000-50000 YEN

全金既話變到40萬YEN

價錢係點定

kaizm 發表於 2014-11-2 10:51:28

Oh....貴....

yuendenden 發表於 2014-11-2 14:05:25

D全金真係貴到飛天!

hazyben 發表於 2014-11-3 09:42:51

佢個金毛bangle 係咪用photoshop 執出黎加 XD
280萬yen wo,:lol

lamdog123 發表於 2014-11-13 02:10:44

MEXICAN COIN TOP - 實物相 ( PIC FROM JAPAN DEALER)

Jeansky 發表於 2014-11-15 00:17:11

lamdog123 發表於 2014-11-13 02:10
MEXICAN COIN TOP - 實物相 ( PIC FROM JAPAN DEALER)

我係佢ig 見到有金眼睛銀鷹頭
頁: [1]
查看完整版本: LARRY SMITH 又有新產品LU