bbcalvin37 發表於 2014-10-7 08:58:00

鷲見太郎

冇錢冇時間玩哥羅士,唯有玩下鷲見太郎,重要全銀咋

MoreMoreCha 發表於 2014-10-7 09:04:35

{:4_133:}

Jeansky 發表於 2014-10-7 11:17:20

佢個D全銀先抵玩!有金就貴到哥佬士

bbcalvin37 發表於 2014-10-7 11:21:41

同埋佢d中毛做型怪怪地

scw0405 發表於 2014-10-7 21:29:42

佢D毛好修長好直.BUT呢SET真係幾好睇:$

ronald_meng 發表於 2014-10-8 14:47:03

呢SET好睇喎!{:4_119:}
佢隻全銀毛戒都好正嫁

ronald_meng 發表於 2014-10-8 14:50:10

bbcalvin37 發表於 2014-10-7 11:21
同埋佢d中毛做型怪怪地

佢中毛怪既原因可能係因為佢左右都有破裂位,而且重要係並排好似個「八」字咁裂.....過於工整所以怪{:4_95:}

Baddog 發表於 2014-10-9 11:17:26

你的全銀組合好靚!

提外話
HK有間SHOP做左代理
不過我都未得閒去佢地SHOP睇
唔知多唔多現貨呢

Chromebird 發表於 2014-10-9 17:32:15

Baddog 發表於 2014-10-9 11:17
你的全銀組合好靚!

提外話

May I know where is the shop? thanks

Chromebird 發表於 2014-10-9 17:32:37

你的全銀組合好靚!

提外話

May I know where is the shop? thanks

scw0405 發表於 2014-10-9 21:14:43

你的全銀組合好靚!

提外話

所謂代理,字面取巧話客人做左佢VIP就可購買鷲見官網無既貨品,或可以特別客製.

但其實做下功課就知道.只要E-MAIL同鷲見本人溝通就可以客製.{:4_101:}

不過佢個價同鷲見一樣,如果唔係要特別ORDER,同佢買都可以慳返製作時間

bbcalvin37 發表於 2014-10-9 23:33:36

我起ig見佢地有約傾
間野起邊?想入隻十字

scw0405 發表於 2014-10-9 23:53:40

https://lh5.googleusercontent.com/-fs-vQkN3tqo/VDasUA2bhaI/AAAAAAAAFx4/OWpOo4WgwnA/w311-h553-no/14%2B-%2B1

其實連鷲見本人都唔知道香港有代理...:L:L

bbcalvin37 發表於 2014-10-10 10:35:23

hahaha 清楚晒,日本人俾代理真係唔易,重要手作野,佢地零願生意少都唔影響自己既作品

dailyjuice 發表於 2014-10-10 23:10:58

依家個個都話係代理。。。。。。邊有咁易做。。。。。。

lo88614 發表於 2014-10-11 07:38:04

我WHATSAPP佢地了解左少少 佢地訂左一批貨 然後由顧客認購 第一批黎到都11~12月份 有些已經被預訂 有些未有預訂 所以應該暫時沒有現貨

dailyjuice 發表於 2014-10-11 09:40:29

lo88614 發表於 2014-10-11 07:38
我WHATSAPP佢地了解左少少 佢地訂左一批貨 然後由顧客認購 第一批黎到都11~12月份 有些已經被預訂 有些未有 ...

同淘寶上各大"代理"一樣。。。。。。買一批貨就話自己係代理,仲分哂東南西北區。。。。。。

Baddog 發表於 2014-10-13 12:44:01

原來只係混水摸魚
Thank you Ching

vinavast 發表於 2015-1-12 20:58:18

有關早前十月的email中,鷲見稱不知道代理的事
是因為當時我與鷲見太郎完成妥協有關代理的問題而我太早宣傳了,不便之處敬請原諒.

而vinavast確實是代理商

vinavast 發表於 2015-1-13 23:26:09

vinavast 發表於 2015-1-12 20:58
有關早前十月的email中,鷲見稱不知道代理的事
是因為當時我與鷲見太郎完成妥協有關代理的問題而我太早宣傳 ...

其實當初我都係GOROS玩家,但慢慢研究落去,發現goros一早已經唔係佢地所講既手作,
我就覺得倒仿製作都要賣到咁貴,完全唔值,都唔明自己點解花費咁多時間同金錢.
以前既goros早已自從佢無再手作銀器,已經變質為商務性質,大量生產,但保持饑餓性銷售令到購買既人覺得佢係小量生產,實質是大量生產
之後我向有關手作銀器方面研究,發現真真正正手作既品牌只有legend同tarowashimi,故此希望可以引入.而tarowashimi既作品同風格我較為欣賞,加上tarowashimi比legend更容易穿戴,legend係好野黎,但始終太誇張
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 鷲見太郎