MoreMoreCha 發表於 2015-8-29 08:21:19

{:4_114:}好毒....

chuilok7 發表於 2015-9-6 21:48:40

俾毛兄D ig相毒親,呢兩日keep 住睇精
見隻015 幾靚仔,但係又好似停左產,加晒價....{:4_126:}

十四毛 發表於 2015-9-7 00:43:30

識玩係玩011,一定唔後悔!

chijeffrey 發表於 2015-9-8 15:39:07

多謝毛兄好介紹, 018大慨幾錢呢? 香港有無?{:4_91:}

十四毛 發表於 2015-9-8 23:42:44

chijeffrey 發表於 2015-9-8 15:39
多謝毛兄好介紹, 018大慨幾錢呢? 香港有無?

https://www.seiko-watch.co.jp/prospex/sea

成個系列係度,但好似冇018

chijeffrey 發表於 2015-9-9 00:13:10

Thanks 毛兄,018應該係舊版,咁條link裡面既014呢?香港有得入貨嗎?咩水位呢?

十四毛 發表於 2015-9-9 00:17:16

隻sbex001巨無霸XL MM年底會出多一個綠色波浪面盤既限定版,都係限量七百隻。

chuilok7 發表於 2015-9-11 01:59:07

思前想後
因為鍾意個日文漢字星期顯示
加上石英平一大節
決定買隻石英止咳
綜合咁多隻,款式非013 or 015 莫屬
雖然013 而家個價真係抵玩
不過上手試,都係鍾意015 多D
始終我都係樣貌先決
300定1000其實我真係無乜所謂
可惜嘅係015無藍寶石錶面
少少美中不足
除此之外.... 挽尾!{:4_131:}

十四毛 發表於 2015-9-11 10:13:17

XL MM巨無霸,錶面係multi coating,藍藍綠綠但綠色為主。
講特別我個人喜歡011果抺全藍色。

十四毛 發表於 2015-9-11 10:17:50

呢抺藍就成過去....

十四毛 發表於 2015-9-15 01:18:37

點解好似仲好玩過舊勞既?

hkabd 發表於 2015-9-16 17:19:56

日日都放毒相…攪到好想要011 同 016:Q

Samurai7 發表於 2015-9-28 20:00:27

MC實在太多毒post,今日終於要四出搵隻SBBN015解毒。去左尖沙咀兩間專門店都搵唔到,話上次返貨已經係九個月前。心灰意冷之際竟然係旺角某商場搵到,諗都唔諗即刻要左

十四毛 發表於 2015-9-28 20:45:31

見到毒到人,我就最開心!

chuilok7 發表於 2015-9-29 16:41:57

人人毒我,我毒人人

scw0405 發表於 2015-10-1 21:17:36

https://www.youtube.com/watch?v=2mBbnP2e_30

精工潛水錶介紹會,雖然我聽唔明:P

Chinois 發表於 2015-11-30 21:19:23

琴日係outlet 執到寶,108,000 曰元,仲要係免稅 :-)

hkabd 發表於 2016-3-13 14:31:19

終於都敗咗:L

http://i69.photobucket.com/albums/i58/sammo-hk/c5ba27f3-de3c-40f1-a900-781981817dd8.jpg

TerenceYam 發表於 2016-3-13 21:04:08

比你個死人標題呃左入黎。。。。

我都有。。。不過係戴左好多年既平野。。。

十四毛 發表於 2016-3-14 23:19:14

剛剛check check sbdx011市價,原來已經上到成$18000
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 有冇c hing「吞精」?