Pink_boy123 發表於 2014-8-19 00:43:20

MoreMoreCha 發表於 2014-8-19 00:15
我想入全金點金輪果隻~
問左, 要57029yen~

如果金輪金繩我就覺得細圓石靚D。比例平行D

Pink_boy123 發表於 2014-8-19 01:07:46

Pink_boy123 發表於 2014-8-19 00:43
如果金輪金繩我就覺得細圓石靚D。比例平行D
想引火自焚。比多D你睇。只係網圖。呢隻我都好想要但都知無可能{:4_121:}

MoreMoreCha 發表於 2014-8-19 01:18:56

Pink_boy123 發表於 2014-8-19 01:07
想引火自焚。比多D你睇。只係網圖。呢隻我都好想要但都知無可能

呢隻之前我有機會O係台灣大哥果邊入手呀~
雖然明知佢開個價Goro's O黎講絕對唔算貴~
不過對我O黎講都係好貴, 而且我最想要O既係全金點金輪, 所以最後冇入到....
E+諗番都有少少可惜:'(

Pink_boy123 發表於 2014-8-19 01:19:18

只是比個見意,佢有做細圓石,如真要做好像靚D

scw0405 發表於 2014-8-19 07:41:50

麼麼茶兄,睇岩又負擔到就出手吧,
千金買難心頭好!
我覺得加埋藍石顏色更豐富!只是每次一加金上去,就比無金版貴好多

MoreMoreCha 發表於 2014-8-19 10:28:33

scw0405 發表於 2014-8-19 07:41
麼麼茶兄,睇岩又負擔到就出手吧,
千金買難心頭好!
我覺得加埋藍石顏色更豐富!只是每次一加金上去,就比 ...

haha, 其實我覺得自己洗到離哂大譜gala~
舊年呢個時候O既我仲係$200條牛仔褲都唔捨得買O既人O黎... (其實唔係負擔O既問題, 係本身個人就係孤寒種;P)
呢一刻O既我又想儲錢, 又想飛去本店朝聖, 又想做DC O既VIP以後買Dear Blossom有折~
所以先日日睇下計下當娛樂下自己~

Jeansky兄講得O岩, 佢有金O既ITEM個價真係拍得住, 甚至仲貴過GORO'S... 所以又會諗咁不如儲夠一炮過飛去朝聖la (不過GORO'S十字架我又唔會買得到gawor, 咁即係十字架同其他GORO'S ITEM O既比較!!!!???)~ 有D難決擇~

其實taro加石都唔係平ga, 加銀繩TQ大概加HKD300左右, 金繩TQ就1600左右...
對於我呢D窮孤寒種O黎講真係幾爭扎~
不過都係果句, 我都幾驚唔小心跌一跌粒石會崩會碎, 所以就算買我都應該唔會加石的了~

toys_madman 發表於 2014-8-19 11:00:11

MoreMoreCha 發表於 2014-8-19 10:28
haha, 其實我覺得自己洗到離哂大譜gala~
舊年呢個時候O既我仲係$200條牛仔褲都唔捨得買O既人O黎... (其實 ...

粒石邊有咁易碎呀?
你見好多人銀包或者皮袋都有石啦...碰撞咪重多...
你排0係心口架麻...你玩無敵風火輪咩?

scw0405 發表於 2014-8-19 22:36:43

松石真係唔易爛,當然有D情況係有機會整爛粒石.

最理想我覺得係有金又有石.比起係金輪好睇.

因為顏色豐富D!

St_Paul 發表於 2014-8-19 23:33:01

MoreMoreCha 發表於 2014-8-19 01:18
呢隻之前我有機會O係台灣大哥果邊入手呀~
雖然明知佢開個價Goro's O黎講絕對唔算貴~
不過對我O黎講都係好 ...

請問CHING台灣大哥賣幾錢?

Pink_boy123 發表於 2014-8-20 00:24:30

St_Paul 發表於 2014-8-19 23:33

大庭廣眾問。{:4_93:}點答你。請PM佢問好D

MoreMoreCha 發表於 2014-8-20 00:56:01

St_Paul 發表於 2014-8-19 23:33

我入左我唔介意pm話你知啊,不過我冇入到....
Ching都係自己問台灣大哥喇!咁好似好d!

St_Paul 發表於 2014-8-20 08:46:39

好的,thanks ching

Haze 發表於 2015-8-17 11:50:59

ioio000 發表於 2014-8-19 00:00
HEHE ~ 其實銀繩藍石都好吸引~

I like Silver TQ too...

A.man 發表於 2015-10-1 12:11:46

一年後, 有咩進境? PO張相來毒下:lol
頁: 1 [2]
查看完整版本: 鷲見十字