bbcalvin37 發表於 2014-8-16 01:14:42

短銀包

想入個短銀包,最想要goro's,但呢幾年要準備生小朋友,冇可能過日本
心中有兩選擇,土屋鞄同redmoon
重有冇其他推介??
thanks

Jeansky 發表於 2014-8-16 01:31:07

土炮同紅月兩種style

lamdog123 發表於 2014-8-16 02:06:48

STOPLIGHT LARRYSMITH

MoreMoreCha 發表於 2014-8-16 02:47:46

Redmoon.... 我寧願支持土炮!

kaizm 發表於 2014-8-16 10:18:08

larry smith

bbcalvin37 發表於 2014-8-16 10:49:03

土鞄等左8個月都冇貨.......

hazyben 發表於 2014-8-16 11:19:24

bbcalvin37 發表於 2014-8-16 10:49
土鞄等左8個月都冇貨.......

土鞄會吾會太正經?

bbcalvin37 發表於 2014-8-16 11:37:17

所以先諗下紅月,見人用舊左幾正
LARRYSMITH 短好似冇銀紙位

lamdog123 發表於 2014-8-16 11:41:59

bbcalvin37 發表於 2014-8-16 11:37
所以先諗下紅月,見人用舊左幾正
LARRYSMITH 短好似冇銀紙位

LS M SIZE - >

http://www.japan-holic.com/data/japan-holic/product/20120912_4dace3.jpg

scw0405 發表於 2014-8-16 12:24:26

而家REDMOON好似已經執左,老板用第2個名再起家.

不過D產品好似無以前REDMOON咁正,

不過兩者我會揀REDMOON,土鞄好似好平實,

bbcalvin37 發表於 2014-8-17 00:27:04

林狗師兄,請問你個中財是否銀紙要先褶再入?
LS寄香港嗎?是否上佢網訂?

scw0405 發表於 2014-8-17 00:54:02

bbcalvin37 發表於 2014-8-17 00:27
LS寄香港嗎?是否上佢網訂? ...

林狗兄個個係M SIZE , 應該即係呢度第4張圖中間個個

TRUCKERS WALLET M   LT-0002Price:25,000yensize(cm):9.5×18

http://www.larrysmith.jp/leathergoods.html

咁就睇應該要對摺左先放得落..

會寄香港的,無記錯係用PAYPAL過數

qwertse 發表於 2014-8-17 08:26:26

我會選REDMOOM,土鞄真係太正經,比較適合西裝友多D,要玩到VINTAGE FEEL,都係REDMOOM啱D:D

lamdog123 發表於 2014-8-20 14:13:53

bbcalvin37 發表於 2014-8-17 00:27
LS寄香港嗎?是否上佢網訂? ...

中財應該要摺
長財先唔洗,

俾我果個隔間位你睇下, 長財

bbcalvin37 發表於 2014-8-20 15:00:23

thanks 林狗兄
我email左俾佢,不過冇回覆......

Jeansky 發表於 2014-8-20 15:22:59

LS 個D間隔好似好窄咁,放$好似好難放入去咁!

scw0405 發表於 2014-8-20 15:55:34

Ching係咪係larry smith度email佢地?
你打完資料,佢會轉版面問你係咪發送以下內容過去,你要再按comfirm先會send出去

bbcalvin37 發表於 2014-8-20 16:51:21

可能我上次用手機,不過攪掂了,thanks!!!!
我重心大心細 ls短財定redmoon

bbcalvin37 發表於 2014-8-20 16:51:54

價錢差成倍.....

scw0405 發表於 2014-8-20 20:31:10

我會揀redmoon基本款長或短財。
原色皮用後真係好正,可惜redmoon無以前咁hit

可能早幾年日元高企時,個價真係高得嚇人
最記得7-8年前當時vip一個長財好似係$2700
早2-3年vip左都要$4000。
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 短銀包