bubu 發表於 2014-1-2 00:35:01

That is a nice series of London recce.{:4_134:}

Happy 2014 back in HK!

kgv 發表於 2014-1-2 00:41:03

Thank you all c hings above :)

Wish you guys good health, good luck, and all the best !!!

paulpaul 發表於 2014-1-2 00:51:58

Like the tone of all your photos.

Dennisony 發表於 2014-1-2 20:24:53

Nice this series!!{:5_268:}{:5_268:}{:5_268:}

kgv 發表於 2014-1-29 23:00:14

五十幾歲人
居然喺 全“團” 最“年輕”嗰個 (我老婆大我幾個月; 老人家 各 78 & 80)
所以要 負責打理 4x HandCarry 包包
{:4_99:}

上住 幾張 福岡 博多 夜景 先

kgv 發表於 2014-1-29 23:04:27

豬肉麵
幾好食

kgv 發表於 2014-1-29 23:05:28

晚上 街景

kgv 發表於 2014-1-29 23:07:49

若不是 圖右下方的 日文
還可以騙人是在上海拍的 ;P

... 是 Grand Hyatt 內的食肆

MYM8 發表於 2014-1-29 23:09:47

Nice photos....{:5_268:}
With handy gears??

kgv 發表於 2014-1-29 23:12:06

我不懂 眼鏡
今次 匆忙中 漏了帶 太陽鏡
剛巧這裏有一間
好像幾特別

第二張 人肉散景 好像是 太子爺
他說 My company has open branches in HK at some very expensive places ...

kgv 發表於 2014-1-29 23:17:36

MYM8 發表於 2014-1-29 23:09
Nice photos....
With handy gears??

我想
這次回家後
可以把 所有 “handy gears” 嘟賣掉咯

今次咁樣 “週身唔得閒”
到最後一刻
還是決定帶了
M9P+老福
and
MM+Summitar(orange filter)
{:4_99:}

lc7535 發表於 2014-1-29 23:21:51

有现场直播的感觉

redrede 發表於 2014-1-29 23:24:58

鍾意用咩咪得lor, 話時話今其好多人去日本

Dennisony 發表於 2014-1-29 23:28:32

kgv 發表於 2014-1-29 23:05
晚上 街景

{:5_268:}Nice color!!

"StreetNight2.jpg"裡的 "吞龍"系乜野黎架?

bubu 發表於 2014-1-30 00:15:03

等睇MM+Summitar+orange晨光照 (M9P唔够ISO用;P)

paulpaul 發表於 2014-1-30 00:27:09

不如等大人睡左,出街影下夜景。

ic112 發表於 2014-1-30 00:48:54

kgv 發表於 2014-1-29 23:00
五十幾歲人
居然喺 全“團” 最“年輕”嗰個 (我老婆大我幾個月; 老人家 各 78 & 80)
所以要 負責打理 4x H ...

我忽然想起"老萊子"....

kgv 發表於 2014-1-30 08:50:26

Dennisony 發表於 2014-1-29 23:28
Nice color!!

"StreetNight2.jpg"裡的 "吞龍"系乜野黎架?
是街邊小食亭
燒烤肉 或 餃子
可以煲煙的

路邊 河邊嘟有

edwardyung 發表於 2014-1-30 10:06:36

家下d親朋去外遊,喜歡租隻wifi, 用whats鴨,全程直播.
我朋友個小五女女去日本"遊學",有專門老師負責呢件工作,佢話8日內每日平均150張相和5段video. 個手機要調去靜音。
呢樣野可以係一件商機。

ic112 發表於 2014-1-30 10:22:12

edwardyung 發表於 2014-1-30 10:06
家下d親朋去外遊,喜歡租隻wifi, 用whats鴨,全程直播.
我朋友個小五女女去日本"遊學",有專門老師負責呢 ...

小弟去日本,就係係香港租個pocket wifi,幾個人share, 平均十幾蚊一日。去到邊用到邊,upload/update 到邊,其實幾過癮的。
頁: 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22
查看完整版本: 去到邊,影到邊 ... ...