MoreMoreCha 發表於 2014-7-30 16:39:42

Dear Blossom 扼~

話就話儲錢入鷲見, 前幾日去中環DressCode吸毒, 結果比Dear Blossom毒到....

心諗 : 雖然我中意頸鏈多D, 轉吊墜O既排位, 鏈長鏈短, 真係好多玩法... 但同一時間戴O既... 真係一條起, 三條止... 手扼就唔同, 襯得好, 可以同一時間戴四五隻都唔係問題 (其實都係俾個理由自己...)

唔講咁多, 上圖!

Jeansky 發表於 2014-7-30 17:26:21

幾正WOR!!! 恭喜晒
幾錢入手

joemalmsteen 發表於 2014-7-30 21:48:49

正啊~~不過最毒都係啲松石,三角鐲加上5粒松石.....完全中毒,點知買左隻骷髏介先冇訂到隻手鐲:dizzy:

joemalmsteen 發表於 2014-7-30 21:50:23

普通三角鐲都2千幾,師兄你呢隻係唔係過三千?

MoreMoreCha 發表於 2014-7-30 22:39:09

joemalmsteen 發表於 2014-7-30 21:50
普通三角鐲都2千幾,師兄你呢隻係唔係過三千?
同John傾左陣, Dear Blossom冇金有石o既stamp work三角扼唔係好貴, 千幾蚊就有交易~
你講二千幾果隻係因為D浮雕唐草係雕完先燒上隻三角扼度 (Applique), 工藝比stamp work繁複好多~ 所以貴D~
我呢隻三千有找~

sorry, 之前打錯左, 應該係冇金冇石O既stamp work三角扼千幾蚊有交易!

hazyben 發表於 2014-7-31 00:04:40

你儲吾到錢wo;P

MoreMoreCha 發表於 2014-7-31 01:18:55

hazyben 發表於 2014-7-31 00:04
你儲吾到錢wo

其實我真係好中意銀器, 無論有冇牌子, 總之我覺得靚就得! (不過通常靚O既都係名牌+貴)
毒品太多, 能力太少, 又冇定力{:4_114:}
不過開心就好喇{:4_90:}

PS. e+呢隻同你整果隻三角扼一齊戴右手, 效果唔錯:lol

joemalmsteen 發表於 2014-7-31 04:21:00

戒唔到毒架啦~中意就買左先算啦,如果唔係忍一忍,之後毒發得仲勁

話說我講過話要係DC職人降臨前忍一忍手,點知都係......解左毒:$

gardeneR 發表於 2014-7-31 06:51:22

呢隻幾特別

MoreMoreCha 發表於 2014-7-31 12:52:17

joemalmsteen 發表於 2014-7-31 04:21
戒唔到毒架啦~中意就買左先算啦,如果唔係忍一忍,之後毒發得仲勁

話說我講過話要係DC職人降臨前忍一忍手,點 ...
haha, ching我通常買o野好少話即決ga! 通常睇完都番去諗過計過先~
呢隻真係一睇就好中意~ 仲有legend隻平打唐草點金都係!
不過上手都係呢隻襯自己多D, 又平D;P

我都等緊幾時松井降臨!!!

kaworu 發表於 2014-7-31 18:29:13

儲錢真係好難口架,尤其見到靚口野,我身同感受

司波達也 發表於 2014-8-1 12:58:45

想睇上手照 :D

MoreMoreCha 發表於 2014-8-1 23:53:02

司波達也 發表於 2014-8-1 12:58
想睇上手照

Here you are~

麥克 發表於 2014-8-2 08:42:13

MoreMoreCha 發表於 2014-8-1 23:53
Here you are~

呢隻扼好毒 {:2_29:}
我反而想睇氧化左之後會點 :lol

MoreMoreCha 發表於 2014-8-2 09:33:02

麥克 發表於 2014-8-2 08:42
呢隻扼好毒
我反而想睇氧化左之後會點

過d日子等佢有d變化再放上o黎毒人先:lol
頁: [1]
查看完整版本: Dear Blossom 扼~