Patrick_c 發表於 2014-6-24 20:40:38

1,000HKD 對荔枝皮 Chukka, Grenson, 8 and 9.5 UK sizes. 有買襯手.

十四毛 發表於 2014-6-24 21:47:00

抵到!

Jeansky 發表於 2014-6-24 22:01:33

好似生膠底?

SS.LEICA 發表於 2014-6-25 01:52:09

有D好低買 :

http://www.thecorner.com/searchresult.asp?gender=U&%20toll=P&dept=tcman&textsearch=GRENSON&ipp=30&tp=46753&pg=1&norewrite=1&gclid=CjkKEQjww6SdBRDls9vxsf7EoM0BEiQART_xPmY5LhKgGQmNgrWeNWDBTU9FS6Zc8YOl3XF4Tc2Mhdjw_wcB

Patrick_c 發表於 2014-6-25 10:42:50

Jeansky 發表於 2014-6-24 22:01
好似生膠底?

生膠 粗著一流或日日著一流。
而家系HK買鞋 一千蚊糸買D不知名品牌。
或者連波鞋都過千。
一千有尼對,超值。
Ching 岩size 好買la.

Patrick_c 發表於 2014-6-25 10:47:28

SS.LEICA 發表於 2014-6-25 01:52
有D好低買 :

Ching 你甘多正野
有冇玩過平靚正grenson, Cheaney或Alfred Sargent?

toys_madman 發表於 2014-6-25 12:00:57

冇我SIZE LU...{:4_126:}

唔係啵...UK10, 即係US11, 可以搓搓喎...{:4_119:}

SS.LEICA 發表於 2014-6-25 12:19:17

Patrick_c 發表於 2014-6-25 10:47
Ching 你甘多正野
有冇玩過平靚正grenson, Cheaney或Alfred Sargent?

鞋底 , 面皮的處理 , 都係喜歡 EG , G&G
如果其他要買的話 , 都係以款式考慮...........

SUEDE 䏲下冬天有冇{:5_232:}

hkforyou 發表於 2014-6-26 01:55:03

oh ..no ...my size sold out :Q

toys_madman 發表於 2014-6-27 11:14:11

今朝返到公司,枱頭放左個老連咁大嘅盒!嚇死我,開頭仲以為我訂錯左對長boot,原來對荔枝皮已經到左!
估唔到快成咁。星期三訂,星期五到,呢一舊水shipping真係非常抵!
第一次喺呢度訂野,我估唔到佢個包裝誇張成咁!我直頭覺得豪華到過份!
仲有埋包裝果位同事嘅名,我差d感動到流淚!Thank you Denise!

Patrick_c 發表於 2014-6-27 12:36:43

Duplicated.

Patrick_c 發表於 2014-6-27 12:37:08

toys_madman 發表於 2014-6-27 11:14
今朝返到公司,枱頭放左個老連咁大嘅盒!嚇死我,開頭仲以為我訂錯左對長boot,原來對荔枝皮已經到左!
估 ...
希望無介紹錯la

If possible,有得睇上腳,更一流。
我甘次無系度買。在mr porter 買,shipping 已等了3日.....

toys_madman 發表於 2014-6-27 12:48:04

平時波鞋我著開US11,呢次我訂左UK10,尺寸非常合適!著上腳感覺係,中文我唔識講,英文叫「好C服」!

vxx 發表於 2014-6-27 12:57:49

Very nice!!{:4_133:}{:4_133:}{:4_133:}

toys_madman 發表於 2014-6-27 12:57:55

原價係195磅!
今次真係好抵!

十四毛 發表於 2014-6-27 13:02:41

好正斗!

Patrick_c 發表於 2014-6-27 13:14:19

toys_madman 發表於 2014-6-27 12:48
平時波鞋我著開US11,呢次我訂左UK10,尺寸非常合適!著上腳感覺係,中文我唔識講,英文叫「好C服」! ...

尼口價, 買Clark's 都味必得.

C hing 甘好運, 不妨買埋六合彩。

Patrick_c 發表於 2014-6-27 13:15:50

toys_madman 發表於 2014-6-27 12:48
平時波鞋我著開US11,呢次我訂左UK10,尺寸非常合適!著上腳感覺係,中文我唔識講,英文叫「好C服」! ...

下次著小吊腳褲 重型。

Jeansky 發表於 2014-6-27 21:36:54

好彩! 冇晒!!!!!!!!!!!!{:4_97:}

toys_madman 發表於 2014-6-28 03:14:18

Jeansky 發表於 2014-6-27 21:36
好彩! 冇晒!!!!!!!!!!!!

咩事啊?大哥!{:4_93:}
頁: [1] 2
查看完整版本: 1,000HKD 對荔枝皮 Chukka, Grenson, 8 and 9.5 UK sizes. 有買襯手.