Ryota 發表於 2014-6-13 15:44:56

Rolex GMT II "18" 字一問

我唔係咁熟新型號///可解有藍色D走位既》?
唔通?///

Ryota 發表於 2014-6-13 15:50:25

新型號都有分新後期字架咩?

bathingmike 發表於 2014-6-13 18:05:32

Pic 2 is fake.

Ryota 發表於 2014-6-13 20:11:12

Oh~~~~ 比位ching art 哂,好彩眼利,佢吹係批次問題——

Jeansky 發表於 2014-6-13 22:57:55

我試過對比同事隻綠針,日期字真係會有分別!

Ryota 發表於 2014-6-14 02:34:06

Jeansky 發表於 2014-6-13 22:57
我試過對比同事隻綠針,日期字真係會有分別!

原來日期都會有出入:curse:

bathingmike 發表於 2014-6-14 12:37:28

Ryota 發表於 2014-6-13 20:11
Oh~~~~ 比位ching art 哂,好彩眼利,佢吹係批次問題——

唔理佢咩貨,只要賣家肯上到行便ok. Pic 2既藍黑圈之前係雅拍同淘寶見過,應該是比較低質既a貨。

Ryota 發表於 2014-6-14 12:40:16

bathingmike 發表於 2014-6-14 12:37
唔理佢咩貨,只要賣家肯上到行便ok. Pic 2既藍黑圈之前係雅拍同淘寶見過,應該是比較低質既a貨。 ...

我有諗過點先可以搞爆佢aii
我又忍唔倒口。

Ryota 發表於 2014-6-14 12:40:52

bathingmike 發表於 2014-6-14 12:37
唔理佢咩貨,只要賣家肯上到行便ok. Pic 2既藍黑圈之前係雅拍同淘寶見過,應該是比較低質既a貨。 ...

I think so

Jeansky 發表於 2014-6-14 12:45:08

咁上 14樓應該點同佢講? 佢地會唔會唔SO你?

bathingmike 發表於 2014-6-14 12:49:37

Jeansky 發表於 2014-6-14 12:45

雖然唔清楚詳情,但我覺得個賣家應該唔夠膽上行,如果手持pic2個隻,應該會有一萬個理由話冇時間上行吧。

toys_madman 發表於 2014-6-16 12:42:06

Jeansky 發表於 2014-6-14 12:45

上到14樓同佢講CHECK隻錶就得架啦, 小姐拎入去俾師傅望一望, 有問題會即刻俾返你...
不過要收檢查費, 一般上去之前, 買賣雙方溝通好邊個比...

bathingmike 發表於 2014-6-16 13:34:36

toys_madman 發表於 2014-6-16 12:42
上到14樓同佢講CHECK隻錶就得架啦, 小姐拎入去俾師傅望一望, 有問題會即刻俾返你...
不過要收檢查費, 一 ...

14/F 要收檢查費?

Jeansky 發表於 2014-6-16 16:04:38

toys_madman 發表於 2014-6-16 12:42

通常幾銀?

bathingmike 發表於 2014-6-20 09:20:47

行水一樣免費驗證,d姐姐通常叫你做沫油, 打磨先收錢。

行有卡(出世紙),25-45分鐘內完成驗證

水有卡冇卡(正常未上過行第一次要擺低約十四日做驗證)
頁: [1]
查看完整版本: Rolex GMT II "18" 字一問