man_man 發表於 2014-5-4 19:07:23

銀器新手 高肉唐草

高肉唐草入手!我有位GORO'S既忠實粉絲朋友知道我要買呢隻LEGEND手鈪 力勸我唔好買 要買都買GORO'S平打 佢話八千幾買隻咁既野唔值喎 買FA都好過LEGEND咁話 當然我冇理佢照買! 還要多謝版主EDWIN在日本排GOROS時教我GORO'S智識!

十四毛 發表於 2014-5-4 19:23:27

咸鱼青菜,何況Legend係另一種漂亮,另一種風格!

FA好过Legend?
係我心中係調轉!

kk19633 發表於 2014-5-4 19:23:48

Edwin真係好好人架

edwinlulu 發表於 2014-5-4 19:32:17

唔敢講教,大家交流下啫,去到日本排隊都遇上已經係緣,多啲上嚟分享下丫^_^

kaizm 發表於 2014-5-4 19:41:05

goro's 平打更加唔值....完全無技術可言...你可以話點金位焊接值錢~~但問心legend唐草用既工時更長

gardeneR 發表於 2014-5-4 19:41:48

個人喜好, 我選legend先過FA, 但係我又會選Larry smith先過 legend{:4_89:}

scw0405 發表於 2014-5-4 20:04:31

lagend唐草真係無得頂,好華麗。

MoreMoreCha 發表於 2014-5-4 20:08:09

越睇越覺得FA除左箭同輪冇樣好……

kaizm 發表於 2014-5-4 20:11:19

FA 俾T5班人吹得太大了....

MoreMoreCha 發表於 2014-5-4 20:16:09

見到benny果條.... 令我學得得番個輪同支箭係靚....

scw0405 發表於 2014-5-4 20:25:47

fa弓箭比較突出,始終其他品牌無呢個item,個人覺得定價較為進取左少少

nz633 發表於 2014-5-4 20:33:29

我有隻唐草松石手鈪 我覺得超正 比fa好好多

MoreMoreCha 發表於 2014-5-4 20:33:48

同一個價錢我會買鷲見or Dear Blossom{:4_133:}

fishfish 發表於 2014-5-4 21:43:31

Legend不错

chuilok7 發表於 2014-5-4 22:06:31

Legend 嘅高肉唐草配blue topaz 只此一家
而Dear Blossom 嘅三角鈪就比較抵玩同特別

scw0405 發表於 2014-5-4 22:10:20

貴在topaz,如果由topaz轉返藍石,價錢平一截

MoreMoreCha 發表於 2014-5-4 22:14:22

:o又學到o野

nz633 發表於 2014-5-4 22:22:46

scw0405 發表於 2014-5-4 22:10
貴在topaz,如果由topaz轉返藍石,價錢平一截

我隻藍石好似5千零, 平幾千

gardeneR 發表於 2014-5-4 22:37:02

legend 毛介真係吾錯, 毛紋夠細緻, 大家比d 意見?{:4_91:}

MoreMoreCha 發表於 2014-5-4 23:06:50

有日專登上中環dresscode睇, 果日熱到嘔, 撐斜路上去, 竟然有朝聖感覺.....
見實物好厚實,毛紋好精細! 不過有d嫌太厚太立體....
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 銀器新手 高肉唐草