MoreMoreCha 發表於 2014-6-6 11:36:53

兩個半月後成果!
過埋個夏天會變成點呢?好期待.......

qwertse 發表於 2014-7-21 22:22:50

手文字頂住先

小弟農曆年決定去GORO'S朝聖,暫時買住手文字玩住先,講真,這个價真係低玩:)

MoreMoreCha 發表於 2014-7-22 16:17:08

qwertse 發表於 2014-7-21 22:22
小弟農曆年決定去GORO'S朝聖,暫時買住手文字玩住先,講真,這个價真係低玩

齋睇睇唔出你想點砌;P 隻風切戒咁睇都幾正{:4_133:}

我都研究緊今年年尾或出年年頭去日本, 睇下班FD點, 當然打算朝聖la~~~~

不過仲諗緊鷲見個十字架, 計過鷲見十字架+點金輪角同本店點金輪太角+點金鷹爪毛差唔多價錢, 好難決定...

qwertse 發表於 2014-7-23 14:30:26

我未砌,暫時擺係度,遲d可能買風切中毛或其它毛砌.:)隻風切介刻意買大d,咁樣就可以睇埋條毛尖:)

littlesoft 發表於 2014-7-23 16:13:29

是银的吗?羽毛纹做的还不错

littlesoft 發表於 2014-7-23 16:27:54

littlesoft 發表於 2014-7-23 16:13
是银的吗?羽毛纹做的还不错

羽毛做工真的不错,感谢你的分享{:4_119:}

kinch1985 發表於 2014-9-14 11:46:25

hi 砌左冇耐
https://lh5.googleusercontent.com/pcx4PsgpMxI6sPihsBvs1MjQQe89WJ5U3f0mH4NJjJYmIYkiszhIT-2u7dGmdvVCOaxwpI1_xP4=w1342-h535
https://lh5.googleusercontent.com/KEaOpkYI3NZ5iYPNEkr62tB90bu0_8YtnOGsmc3d9Z-aLHktBPNcxNtaLASJDlSnpkh-TNaDgfE=w1342-h535

麥克 發表於 2014-9-15 01:01:24

隻手鐲同介指
有d毒到我{:2_29:}

kinch1985 發表於 2014-9-15 19:06:06

再試貼..

kinch1985 發表於 2014-9-15 19:20:21

kinch1985 發表於 2014-9-15 19:06
再試貼..

幾正呀. 我之前放頸後, 而家整多set剩骨

kinch1985 發表於 2014-9-16 17:09:08

加多條骨

samzantl 發表於 2014-9-23 22:38:55

內地有幾個復刻goro's的工匠 手文字算是一個操作比較成功的工作室啦 看見国内品牌開始創新 也忍不住會想支持啦

kinch1985 發表於 2014-12-13 11:48:02

update下條毛
另外買左紅尾鷹毛比gf做x'mas gift :lol

MoreMoreCha 發表於 2014-12-14 00:01:18

kinch1985 發表於 2014-12-13 11:48
update下條毛
另外買左紅尾鷹毛比gf做x'mas gift

我都真心幾中意紅尾鷹毛呢~~~~
頁: 1 [2]
查看完整版本: 手文字偶嶼 Arkipelagus