Gmilo 發表於 2014-2-2 15:30:52

今日戴乜錶

雖然我錶唔多亦唔係咩名錶。分享下每日戴咩出街。自從入社會工作後,手錶己經係每日跟身無錶就唔舒服。

今日戴人生第一隻機械錶 Stowa pilot watch with NATO blue/yellow

SS.LEICA 發表於 2014-2-2 16:07:26

{:4_91:}

Chinois 發表於 2014-2-2 17:29:38

師兄條NATO 錶帶好靚,系邊道買架?:handshake

factotum 發表於 2014-2-2 22:03:54

{:5_268:}

Gmilo 發表於 2014-2-3 01:00:39

Chinois 发表于 昨天 17:29static/image/common/back.gif
師兄條NATO 錶帶好靚,系邊道買架?...

淘寶貨黎咋。哈哈

Wohtip 發表於 2014-2-3 09:01:09

今日戴海鷗

MYM8 發表於 2014-2-3 09:25:55

{:5_268:}
nice... can this be found in any HK watch shop??

Chinois 發表於 2014-2-3 09:58:48

MYM8 發表於 2014-2-3 09:25
nice... can this be found in any HK watch shop??

中環街市(三聯書店果邊個條街)同皇后大道中交界,有間錶店有好幾隻海鷗牌手錶。

Chinois 發表於 2014-2-3 10:01:56

Gmilo 發表於 2014-2-3 01:00
淘寶貨黎咋。哈哈

無問題,品味同價錢從來都唔掛鈎架啦:handshake:victory:

Wohtip 發表於 2014-2-3 13:59:51

旺角信和既錶店都有賣海鷗錶,以前記得佐敦裕華有間海鷗專門店,由幾百既平錶到十幾萬既陀飛輪都有賣。

我反而想問Stowa係唔係只有網上賣?有無邊間店有現貨望下。

Wohtip 發表於 2014-2-3 14:01:39

Nato 帶星際有間小店專賣錶帶都好多款,有次在淘寶搵帶,搵搵下就去左佢間網店,最多款係佢。

Gmilo 發表於 2014-2-3 14:10:58

Wohtip 發表於 2014-2-3 13:59
旺角信和既錶店都有賣海鷗錶,以前記得佐敦裕華有間海鷗專門店,由幾百既平錶到十幾萬既陀飛輪都有賣。

我 ...

as i Know yes, 未係實舖見過有, 有既都應該係二手.....

我係官網訂的.
頁: [1]
查看完整版本: 今日戴乜錶