redrede 發表於 2014-7-21 08:27:58

我剛剛先—口氣睇晒season 1 咋{:7_158:}

Wohtip 發表於 2014-7-25 22:29:18

redrede 發表於 2014-7-21 08:27
我剛剛先—口氣睇晒season 1 咋

睇晒4季,不如睇埋書啦,多好多細節(亦可以話係枝節)

redrede 發表於 2014-8-4 09:53:50

终於睇完第三季,要上now睇第四季{:4_89:}

gzman 發表於 2014-8-5 12:53:38

redrede 發表於 2014-8-4 09:53
终於睇完第三季,要上now睇第四季

睇完第三季?而家應該緊張到氣都透唔到了……:lol

redrede 發表於 2015-3-19 23:41:22

12 April 下個season返黎啦,明天upload 個trailer比大家睇

https://www.youtube.com/watch?v=wViILXQfX7Y

十四毛 發表於 2015-3-20 11:46:35

redrede 發表於 2015-3-19 23:41
12 April 下個season返黎啦,明天upload 個trailer比大家睇

https://www.youtube.com/watch?v=wViILXQfX7Y ...

萬分期待

nbghwallace 發表於 2015-4-6 19:04:54

睇左4季阿小龍女開始變煩膠了:Q
有冇人覺得佢有d似徐若瑄

Lips 發表於 2015-4-21 17:42:46

有冇搞錯,竟然冇Esmé Bianco
當日冇佢我真係唔追落去

redrede 發表於 2015-4-21 18:15:09

小龍女好似迷失咗決定方向

兩個細仔還未交代.......

Wohtip 發表於 2015-4-21 23:12:11

redrede 發表於 2015-4-21 18:15
小龍女好似迷失咗決定方向

兩個細仔還未交代.......

佢太勁就無戲做嘛

redrede 發表於 2015-4-22 07:00:39

Wohtip 發表於 2015-4-21 23:12
佢太勁就無戲做嘛

三條龍幫到手一定夠打,不過北方條故事線好期待有新發展

十四毛 發表於 2015-4-22 10:34:35

睇左三集,我鐘意Ayra條線。

Wohtip 發表於 2015-4-22 15:19:01

我都係一直喜歡Arya條線

redrede 發表於 2015-6-15 22:51:06

冇想過Jon Snow就噤.......

redrede 發表於 2015-6-17 17:05:29

https://au.entertainment.yahoo.com/celebrity/tv/a/28468964/game-of-thrones-season-5-finale-your-burning-questions-answered/

{:4_124:}

十四毛 發表於 2015-6-18 02:34:21

睇哂十集,女皇Cersei果下脫光遊街好震撼下,咁先叫犧牲同演技。
令我覺得今年阿Sa如果想憑雛妓攞金像獎真係仲差好遠下!

Vinx 發表於 2015-6-18 19:36:57

Imp

地方我鍾意Dubrovnik!:)

gzman 發表於 2015-6-22 00:17:46

十四毛 發表於 2015-6-18 02:34
睇哂十集,女皇Cersei果下脫光遊街好震撼下,咁先叫犧牲同演技。
令我覺得今年阿Sa如果想憑雛妓攞金像獎真 ...
其實,遊街果個係替「身」來,因為演Queen Cersei 嘅 Lena Headey本人懷孕加上有紋身,所以監製從過千人中揀左個老替代「遊」街,難得在該替身曆不但極似Lena,而且樣貌身材都在原版之上......隨住場戲被熱烈「討論」之後,替身演員Rebecca Van Cleave已經一脫成名,你話GoT幾有影響力丫。

C9.99 發表於 2015-6-23 11:00:03

替身索d, kekekeke!
監製識食!

redrede 發表於 2015-7-7 10:14:49

http://news.gamme.com.tw/1261566

{:4_118:}
頁: 1 2 3 [4] 5 6
查看完整版本: Games of Thrones 你最喜愛的角色投票區(可能有劇透,未看者慎入)