verycheng 發表於 2019-7-4 20:01:17

27 Jun - 2 Jul 2019 獨L原宿遊

小弟約同Mike 師兄夫婦前往本店朝聖,一心諗住可以上2次。但世事往往不如意, 只有第二日中38成功上到本店......一心諗住買點金左向, 但一看毛櫃, 基本毛齊唯獨欠我想要的...再試問問博大霧,大鬍子攞左上金右向, 諗住為鋪好之後嘅路, 我安然接受...再試問點金介, 佢問我戴邊隻手指...我申出右手食指, 再試一試有D緊, 大鬍子示意左手, 又剛剛好...再試小金牌, 佢揾一揾櫃桶, 但又話sorry next time:'(...比錢影相之後就走...
六日中一日, 令我體驗到幸運嘅重要性...同埋識到Mike 師兄夫婦...
我一定會再去的...I will be back!!!

Aldepie 發表於 2019-7-4 21:51:07

有收穫已經好好了,恭喜!!

Szetoszeto 發表於 2019-7-4 22:23:58

都好好收穫 有兩樣野落樓

Szetoszeto 發表於 2019-7-4 22:26:24

師兄 想問下上去嗰日38 戒指櫃仲有無爪毛同有無平打䤥?

silzai 發表於 2019-7-5 09:36:20

素人冇比人踢算唔錯
睇耐左你就會覺得上金靚過點金
絕對冇買錯

teddercqz 發表於 2019-7-5 09:43:16

点金可以留住下次买啊~
上金算是一个必备款了

teddercqz 發表於 2019-7-5 09:43:34

最后还是再次恭喜你有收获!!!!

Mike13450 發表於 2019-7-5 11:14:06

我都好高興認識到你☺️期待下次再排!

Mike13450 發表於 2019-7-5 11:26:05

借位分享埋
我老婆問左上金松即攞出來,之後出聲要多條金心羽(當然得M同S)
大胡子話無M, S都殺你
之後到我
我要金繩松,Ok, 平打戒佢問我要鷹定玫瑰
答玫瑰結果無Size, 即刻話要鷹,ok
老婆跟住又問平打戒,玫瑰點金,ok埋
報告完畢

排隊時撩日本仔吹水,都得到d有用消息

Szetoszeto 發表於 2019-7-5 20:35:49

Mike13450 發表於 2019-7-5 11:26
借位分享埋
我老婆問左上金松即攞出來,之後出聲要多條金心羽(當然得M同S)
大胡子話無M, S都殺你

收穫滿滿 恭喜成功入手 第一次有加大毛加戒子已經好好 仲要係二人份
頁: [1]
查看完整版本: 27 Jun - 2 Jul 2019 獨L原宿遊