scw0405 發表於 2019-2-19 13:35:40

9/1-15/1本店遊

1月9日至15日排一星期,總共抽6上4。

Day1抽27

排我前面嘅人兄抽到7號...我等到4點幾先上到去。Kan 企櫃,二女企門口位。比較特別嘅貨有平打扼、金繩藍石水鳥($48000Yen)、冬休特典細TQ花戒。普通貨有三箭、點金麻、三金牌、金心L 、鷹匙、大中八本雕。

Kan San 全程都手緊,問戒指同平打扼時,未Check size都已經話No size ,問boxing 加繩又話今日太晏,問長鍊又無貨,問皮帶扣不能訂,問加菊又不可(後尾先知除左夏休後、原來冬休後都不接加裝)。最後只係買了一個中金牌落樓。

Day2抽71/200 ,無手帶

見到71但二女唔派手帶,本來都想出聲R下爭取下。但經過尋日詭異嘅氣氛、加上仲有4日時間,都係向二女say聲Thank you 就走人,免得留下壞印象。

Day3抽48/291

呢日Mito企櫃,我排頭位上去,無乜時間望有咩貨擺出黎。冬休花戒無左,平打扼無我碼、問加菊不能、問boxing加繩不能,皮帶不能訂、問雪糕筒無貨、問長鍊無貨。問金心M時Mito問要一條還是一對,當然買一對,最後比錢走人時先發現到銀包櫃有一款比較少見嘅皮手扼。但因為我已經完成購買流程,Mito招呼緊下一位人兄,我當然唔可能行返前去插嘴話想買隻皮扼。於是企係後面同二女傾計,等所有人都走晒,我先行返前去同Mito講聲唔好意思,岩先睇漏左隻皮扼,最後Mito比我買埋落樓,隻皮扼$57xxx Yen。

Day4抽107,無手帶

Day5抽59

今日三點集合,期間有一行5人衝上樓玩左1個鐘先落返黎。17:15上去,Mito 企櫃,之前問嘅野都無,買左一條金心L$25000 , 一個大銀扣$16500,埋單$44820

Day6抽25/17X

最後一日好好彩上埋去。今日依然係Mito企櫃,有一條左向爪毛,比前面位人兄買左。我問長鍊無,問平打扼時終於拎出黎比我,幫我戴埋上手,Fit size,諗住今次掂喇,終於肯賣。點知Mito除返出黎話呢隻係sample,食詐糊。問金心L ok ,之後Mito主動話雪糕筒有貨,問我係唔係要買,其實我只係係第二日問過佢一次,估唔到佢會記得我求過啲乜野。最後買多個巾著M同換扣就落樓。

Applegoogle 發表於 2019-2-19 14:40:17

抽6上4 , 恭喜師兄先!
這款皮手厄好少見, 恭喜師兄最尾都能夠入手, :victory:

Mistyface 發表於 2019-2-19 15:40:23

平打有無咁難買~~:'(

scw0405 發表於 2019-2-19 17:57:22

UP返D清少少嘅相,總結今轉買左

一對金心L
一對金心M
中金牌
皮手扼
巾著M
兩個CONCHO
貂毛雪糕筒.

del6109 發表於 2019-2-19 22:26:38

scw0405 發表於 2019-2-19 17:57
UP返D清少少嘅相,總結今轉買左

一對金心L

超級好運,好多稀有品,多謝分享

jimchan829 發表於 2019-2-19 22:44:33

超級好運,多謝分享

麥克 發表於 2019-2-20 00:28:49

睇到平打扼戴埋上手,點知都係要除返出黎
真係代你心痛 :funk:

St_Paul 發表於 2019-2-20 23:17:50

抽6上4都已經好好 不過隻平打真係。。。
寧願無得試上手

MoreMoreCha 發表於 2019-2-21 22:31:12

試完唔俾買,不如唔俾試:L

easonyiuyui 發表於 2019-2-22 03:59:00

幸運 重貨 多謝師兄 無私奉獻的分享 最近好少大神Post希望多d 師兄 分享多少少比d新手知識

St_Paul 發表於 2019-2-24 10:16:59

haha, thank you bro等睇你黃金週再出report

tensai18 發表於 2019-2-26 12:21:43

6天抽中4天 太強大了 這人品也太好了吧

devilman_alex 發表於 2019-3-6 14:41:21

Sample哩下真係坐過山車咁,不過師兄都買到好多好嘢

waikwan777 發表於 2019-3-7 21:02:30

好勁呀ching!!可以買到咁多野真係好!:loveliness:

Aldepie 發表於 2019-3-10 07:40:42

好勁!我抽59冇手帶☹️

kit 發表於 2019-3-20 00:26:09

恭喜晒師兄...隻皮扼好正!!!

silzai 發表於 2019-3-29 00:24:58

6中4真係好犀利
最正反而係雪糕筒,好襯個袋:$
頁: [1]
查看完整版本: 9/1-15/1本店遊