Alanthc 發表於 2018-7-22 22:19:39

5/11-5/12 公司trip抽一下

話說5月頭公司有annual trip,咁岩又係去東京,成個人即刻醒醒,終終上年9月夏休新手排之後可以再去解下毒!! 雖然中間只有兩日抽,但都好過無;P

2018/5/10 到步

2018/5/11 (FRI) 今年第一抽,中左42,二女望住我條黑曬既白皮繩,即刻講左句"it is dirty, you should change it today" ,聽到依句姐係有手帶:victory:拎左手帶之後就番去後面cup印再排,再whatsapp版主同另一位師兄請教下一d排隊資訊。
今次其實target排齊一set毛鍊,亦想買到上次上到去太緊張唔記得問既長財
3點半到上去...毛櫃:上金,上銀,點金,金繩tq,上金tq,大箭,點金鷹匙,大細金心 // 介子櫃:平打介,花介,concho // 銀包櫃:除左銀包外仲有兩菊皮扼 (但係我想要4菊多d所以冇問到)今日kan好似幾好心情,問乜有乜,入手金繩tq, 花介, 長財加換扣, 再加兩個皮手環:handshake問到細角時就冇咁好彩了,話no small square, only long circle 雖然當時我都有打算要太丸就組成一set,但係心中都係想要細角,就同kan講maybe next time thank you...埋單18萬到
臨落樓時去左影相,再同二女講左兩句話今次係公司TRIP只可抽兩日,明天LAST DAY,到最後再同佢講多句" Thank you very much, see you tomorrow"
2018/5/12 (SAT) 最後一抽,希望可以上到買到鍊就PERFECT,中左514點幾上去...毛櫃:上銀,點金, 大箭,點金鷹匙,細金心 // 介子櫃:瓜毛,平打介,花介,concho // 銀包櫃:銀包,兩菊皮扼一見到瓜毛,即刻鍊都唔問住問佢先,不過kan今日冇咁順手,話display only,之後即刻問鍊kan 都記得我,問square定circle,我答square佢再望下等一陣就話square sold out, only circle:'(雖然唔係最想要既細角,但版主之前whatsapp教落丸同角都係差條大金心過唔到,最後要左細丸...之後再問大毛,金心,鷹匙都話sold out,都覺得應該無行了,問多個水蓋終於say yes, 加多兩個皮介再影相落樓
雖然今次得兩日抽,但抽二上二終於買齊普通一set都好好啦,有fd問我如果第一日入手太丸,第二日味可以入手多件銀,但我都話要睇下自已想要咩唔好為買而買,最後都有細丸呀題外話,第二日排我後面既係breakthrough主理人去拎番個銀包,即刻同佢吹下水,話我都有支持佢個brand,排果時佢去左紋左隻手,番黎仲show比我睇下
希望今年可以再去多次,入埋boxing:loveliness:最後多謝版主同另一位師兄依兩日既教導

kl8723 發表於 2018-7-23 00:37:10

兩抽兩上、金繩tq、花介、細丸、水蓋、長財換扣........仲要公司trip...................

del6109 發表於 2018-7-23 00:38:39

人品超級好的師兄,多謝你分享

青島兄 發表於 2018-7-23 00:49:55

公幹,仲可以抽二上二,令人羨慕!

kimching 發表於 2018-7-23 08:40:33

恭喜曬,滿載而歸

kar0015 發表於 2018-7-23 10:02:18

恭喜晒師兄, 公幹去仲買到真係令人羨慕:)

sing321 發表於 2018-7-23 12:21:17

公司資助Goro’s trip ;P
恭喜晒! 皮介正!

scw0405 發表於 2018-7-23 15:20:07

收穫豐富:o
5月頭問Mito San想要長鍊,兩日都話無。
Ken San 竟然主動講有長鍊賣:L

silzai 發表於 2018-7-23 20:55:02

哇2抽2上真係犀利
點解公司trip可以自己玩咁爽既:L

chingye1227 發表於 2018-7-24 03:01:16

太令人羨慕,兩抽兩上,百發百中。花介很靚~

Applegoogle 發表於 2018-7-24 14:45:49

正啊, 跟公司trip 都可以2抽2上, 恭喜哂師兄!
花戒 , 金繩 ,仲有水蓋, 大滿足!!!

devilman_alex 發表於 2018-7-24 21:58:28

恭喜師兄大收穫,金繩TQ正
頁: [1]
查看完整版本: 5/11-5/12 公司trip抽一下