anotherme10 發表於 2018-5-30 10:15:58

小 update

本來打算上週排7日, 點知本店4月尾通告臨時休業幾天, 時間調不來, 唯有變4日 :L
4上2, 都係4pm左右呢啲時間上, 定番嘢, 而且第二天遇着店員手緊, 呢樣唔比個樣 soldout, 所以最終都只係入左金頂TQ, 水蓋, 短財及散子包, 呢次一樣有影相.
呢幾日所見, 有素人被趕(話識英文都趕), 亦聽聞素人抽到好前no.但都無比手帶, 亦都無其他師兄講嘅後補.

攞籌時揸 passport 唔識日文"可能"比趕, 一難
抽籤未必中, 二難
抽到靚no.未必比你上, 三難
上到個日未必有你想要嘅嘢, 四難
有想要嘅嘢但遇著店員手緊唔賣, 五難

可能有好些人得別有運, 但對我呢種普通人就因為個難字, 所以得到後方覺珍貴 :$

R.Bo 發表於 2018-5-30 11:16:05

師兄都好彩買到上金TQ 下次再努力!

black_star 發表於 2018-5-30 14:58:10

現在的確很難,我五月中去店員都好手緊,但相對上年去感覺比以前少人了一點,check護照也沒趕人趕得咁犀利

Applegoogle 發表於 2018-5-30 15:36:27

多謝師兄分享!好欣賞師兄最後個句 " 普通人就因為個難字, 所以得到後方覺珍貴 "

好同意 , 縱使咁難先得到 GORO'S , 但真心喜歡既人都會排除萬難, 親身去排, 每件入手的GORO'S 都有一份經歷,一份回憶,

:):):)

chingye1227 發表於 2018-5-31 00:33:15

再接再厲啊師兄~

B0954172466 發表於 2018-5-31 11:24:46

版主跟我一樣,我是5/14-5/24 滿心期待能排滿九天,結果本店突然公布休息,心都涼了一半。雖然抽六上四已經很滿意,但還是遺憾不能再排更多。

kimching 發表於 2018-5-31 13:32:35

上金TQ 都好好同水蓋都好好啦,恭喜!
Good luck next time

Szetoszeto 發表於 2018-6-1 14:44:40

恭喜師兄,上到都已經唔錯

kar0015 發表於 2018-6-1 16:06:54

欣賞師兄既態度, 恭喜上到去

Alanthc 發表於 2018-6-1 21:47:22

good luck ching! ;P
再接再厲!

silzai 發表於 2018-6-3 23:14:46

恭喜師兄:D
4上2其實都算超好彩啦

him952 發表於 2018-6-12 11:30:32

恭喜呀!4上2好高命中呀!!
頁: [1]