scw0405 發表於 2018-5-8 22:32:11

Gold week 5月3-8日

5月3日抽57/284 無手帶,第一日唔緊要,之後仲帶5日時間去排。

5月4日抽39/299,諗住實無死,點知二女say sorry 唔比手帶。當下都費時同佢爭論,因為佢唔比就唔比,同佢爭論盞自己蝕底,結果講聲Thank you就走。

5月5日 抽55/267,已經唔知咩No.先比上,結果2女肯比手帶。小休前最後一組上去,貨量有:四鍊齊、上金、金繩藍、金頂藍、點金XL、中大八、點金匙、側點金大箭頂、大金心、金繩藍Road runner 、玫瑰花戒、八本皮帶扣、金繩藍平打扼。

今日Kan San企櫃,先問金繩藍石扼,幫我度完手腕後話No size 。轉問玫瑰平打戒,拎左3隻碼數出黎比我試,成功買到。之後再問Road runner都比買,再問銀包加裝、唔比,問皮帶、唔比。咁就比錢走人。

5月6日抽175/245

5月7日抽38/168,休前可以上到去,今日Mito企櫃,貨量有:4鍊齊、大金牌、側點金中箭、點金匙、大中八、金繩藍Road runner、金頂藍、上金、點金、金繩藍XL、金心L、玫瑰花平打戒、八本皮帶扣、兩菊及四菊點金放射皮扼數隻。

第一樣問長鍊For Road Runner,Mito話無,跟住我拎第2set出黎問短鍊,Mito話今日無鍊,玩野。咁問一問大金牌,Mito問我以前有無買過?我就指一指個水蓋話只有Small size ,佢就無再追問比我買。再篤一條XL,佢又唔比買,真係吹漲。要多一個XXS巾著仔,換扣又Hea我話無貨,灰到呢。埋完單找好晒錢先發現問漏左四菊皮扼,好在今日佢比我買,隻扼單價$55xxx ,都幾肉赤。

5月8日 抽64/16X ,今日突然跌到14度左右,又落雨,凍到Dee Dee震。休後第一組第一個進店,見到又係Mito企櫃,就知自己無運行....

貨量有:點金、金繩藍XL、點金匙、中大八、4鍊、八本皮帶扣、玫瑰花平打戒、兩隻兩菊點金放射扼。

第一件事問Mito長鍊For Road Runner,仍然係無,仲建議我穿珠仔去襯,見佢咁講我連短鍊都無問到。望一望毛櫃,金繩藍同我自己個條同方向,無得買,唯有問點金XL ,Mito又問我有幾多條XL ,我話只有爪毛同金繩藍(兩條都係左向),係個袋度巢埋出黎比佢睇,佢睇完先比我買右向點金。多口問皮帶扣,當然唔比我訂,然後都無野再好買,比錢埋單走人。

成個旅程抽6上3 , 入到幾件比較少見嘅Item ,好滿足。雖然見到人地又長鍊又十字架又海膽,但人地買到唔等於我買到。好記得MC有Ching講過排Goros係各施各法、各自修行,人地買乜羨慕唔黎,期待下一次再去排隊。

garylai0366 發表於 2018-5-8 23:39:51

可惜39上唔到...上次我抽42都俾孫女sorry:(
不過有road runner都十分幸運啦!恭喜!

青島兄 發表於 2018-5-9 00:33:19

多謝師兄祥細分享!

silzai 發表於 2018-5-9 04:05:10

6抽3真係好野
下次幾時再去?

kimching 發表於 2018-5-9 07:46:09

恭喜曬

Applegoogle 發表於 2018-5-9 09:33:04

而家抽得前都唔比上, 有時真係唔明本店用咩準則 :dizzy::dizzy::dizzy:

Szetoszeto 發表於 2018-5-9 11:09:46

恭喜哂 road runner正

ronald_meng 發表於 2018-5-9 15:13:58

希望下星期都重有Roadrunner

devilman_alex 發表於 2018-5-9 20:43:24

師兄收鑊好好了,希望我六月之旅有師兄咁好成績。

scw0405 發表於 2018-5-9 22:49:06

抽38個日有件事講漏左,當日抽37係一位日本女仔,有金輪金勾係頸,佢兩隻手指指住自己耳仔問Mito野,Mito又指指耳仔然後搵櫃桶,拎左一細包野出黎比佢,隱約見到係點金耳環,埋單約$43xxxYEN

del6109 發表於 2018-5-11 00:00:01

陸行鳥超級稀有,恭喜晒,FACEBOOK 有位師兄抽五上五,又買到爪毛,十字架

kaizm 發表於 2018-5-12 15:58:52

del6109 發表於 2018-5-11 00:00
陸行鳥超級稀有,恭喜晒,FACEBOOK 有位師兄抽五上五,又買到爪毛,十字架

嘩原來叫陸行鳥~唔知同太空戰士入面個隻係咪有關呢
頁: [1]
查看完整版本: Gold week 5月3-8日