kinilok 發表於 2017-12-15 22:36:58

10-15 Dec第二次本店遊

四炒一上
10/12 第一日 :114 平常心預咗星期日上唔到11/12 第二日 : 76 二女唔俾上,又係平常心!因為仲有三日....因為咁竟然正價買到Supreme羽絨,因為着唔夠衫嚟所以救我一命!12/12 公休13/12第三日 :133 低處未算抵......feel到自己有D黑所以之後去明治神宮拜個神求咗個必勝符。14/12 第四日 :139 原來有時人係可以黑到盡頭,所以乜都唔再諗預咗五連炒。15/12 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10159699152965058&set=a.10150122514960058.394829.530335057&type=3第五日 :60 今日特登行左個大運先入隊,其實二女已經認得我!保安見到我揸護照想趕好彩二女幫口講‘大丈夫’所以冇事,一㩒ipad出60....真係感動到喊!
上到去有上銀XL左右點金右四款鏈齊點金鷹匙大中本鵰

袋就有Hunting Bag大boxing大鹿皮袋腰果袋唔同size嘅巾著其他款嘅斜揹袋(我其實唔知佢叫乜名)
收鑊見前邊個㗎仔要咗條點金XL又要條太角同銀包換扣,所以我照板煮碗要條點金先再問可唔可以要條細角。ok,得咗!之後問點金介但冇我size。再開始問袋,要個腰果袋!之後換點金花扣。ok,又得咗!再問巾著L,冇問題!再大膽D問下可唔可以換埋扣。又得.....簡直係神嘅恩賜!最後揀咗金繩TQ扣!雖然呢個旅程上得一日,但簡直係超額完成!

jeffjai115 發表於 2017-12-16 00:46:29

5上一入到咁多已經為番夠前幾日;P

auto310 發表於 2017-12-16 02:26:08

都話要正能量正能量:lol:lol

auto310 發表於 2017-12-16 02:27:17

又唔用埋條上銀XL

kinilok 發表於 2017-12-16 08:01:14

我驚我問咗佢唔俾我買其他,所以做人唔好咁貪心;P

Alanthc 發表於 2017-12-16 15:01:40

恭喜哂! 大巾同腰果袋記唔記得幾錢到?

kimching 發表於 2017-12-20 11:34:50

恭喜曬~~
頁: [1]
查看完整版本: 10-15 Dec第二次本店遊