scw0405 發表於 2017-12-9 12:56:20

Dec 4-7日遊記

Day1 93/2xx
Day2 16/203
Day3 Wed off
Day4 68/213

成績抽3上1 ,好好彩無食白果。每一日都比保安問話,第一日等派飛時,我前後都有日本人被請走。

Day 2 當日:
由孖龍變單行前往抽簽時,隔離架仔讓我行前先,我又讓返佢行前,到佢抽簽時,見到佢抽到20號 !個下真係謝晒,我拱手相讓20號籌出去....
到我篤機時已經無乜期望,點知個Mon由20轉做16!個下真係好驚喜,估唔到連續出兩個前排號碼,成功有手帶。

安排好坐位後,我只係排第11人,有幾個細號碼都無比人抽到。而前面大部分都係一條XL毛加皮繩嘅新手日本人,我隔離更加有兩位第一次上去的日本女仔。可能無乜老手嘅關係,第一組消化得好快,落樓嘅人大部分都係買較常見的東西如上金、金頂藍,比較特別嘅見到有人買到爪毛,以及一隻幼身子宮。

到我上去時,貨量如下:

上金XL左右
點金XL左右
銀繩藍XL左右
金頂藍XL單邊
金心LMS
點金匙
箭頭M
水蓋
大金牌
點金麻
大中八本

深啡大Boxing
黑大Hunting
鹿袋

戒指櫃有單邊爪毛,但用錢兜遮住,企係櫃前應該望唔到,企係後面就斜斜地望到有爪毛。

睇唔到最前面買到乜,前面兩位日本女仔,一個買金頂藍,另一位再想買金頂藍時,Kan San話最後一條已經賣左比佢朋友,最後佢好似揀左銀繩藍,一人一大毛落樓。

到我買時個錢兜拎開左,我拎條乜吊飾都無嘅太丸出黎問可唔可以要爪毛,好順利咁開戒指櫃拎出黎幫我穿好,再問金心S一條,佢又肯比,已經好開心。本黎應該可以問多件,但見好就收了,最後買兩件銀就落樓,埋單$8xxxxYen。

最後一日抽68號無手帶,因當晚19:00成田機返香港,如果抽到40左右,排又唔係,唔排又唔係,抽唔到手帶反而更輕鬆,可以周圍行下影下相。

B0954172466 發表於 2017-12-9 14:23:53

不好意思,想請問大大在排這四天過程,保全有問會日文嗎?
小弟下星期一出發,希望能排滿四天抽籤。

B0954172466 發表於 2017-12-9 18:39:35

B0954172466 發表於 2017-12-9 14:23
不好意思,想請問大大在排這四天過程,保全有問會日文嗎?
小弟下星期一出發,希望能排滿四天抽籤。 ...

感謝您的回覆,也恭喜您成功入爪

kimching 發表於 2017-12-10 16:40:03

恭喜曬~~~~

Alanthc 發表於 2017-12-10 16:58:36

爪毛好正呀,希望我下次都可以上到去:'(:'(

Bushmills10 發表於 2017-12-11 09:18:35

I really want to get 爪毛 next time! Congrats!

LGK 發表於 2017-12-11 13:39:45

我今次4炒1趕...灰....

十四毛 發表於 2017-12-11 15:23:42

有爪毛好幸運,正!

yuenhuihui 發表於 2017-12-11 22:47:50

有爪毛!正

青島兄 發表於 2017-12-11 23:41:22

弓起哂,車飛加哥羅屎好似係指定影相動作!:lol

KazafWong 發表於 2017-12-12 00:08:43

估唔到日本人都會比人請走喎:o

neroli1026 發表於 2017-12-12 17:12:09

有爪毛:$:$...so luck...弓起晒

cw90 發表於 2017-12-12 22:41:26

恭喜!
這就是緣份:)

easonyiuyui 發表於 2017-12-13 01:14:16

小弟 1月去 希望可以上到入到野

Jeff 發表於 2017-12-13 17:47:53

好幸運恭喜恭喜:D

devilman_alex 發表於 2017-12-13 18:34:53

抽16都有爪毛,師兄勁!

yuendenden 發表於 2017-12-13 18:41:18

爪毛呀:loveliness: 正呀

yan6789 發表於 2017-12-14 13:34:17

師兄可唔可以講下日文要識到咩程度? 唔想下年再去又因為唔識日文俾人趕. 宜家學緊n5 好入門

scw0405 發表於 2017-12-14 20:50:17

yan6789 發表於 2017-12-14 13:34
師兄可唔可以講下日文要識到咩程度? 唔想下年再去又因為唔識日文俾人趕. 宜家學緊n5 好入門 ...

識日文既程度...你只需要聽得明佢用日文問你識唔識日文:L

jeffjai115 發表於 2017-12-15 01:51:47

16都仲有爪毛   西利:lol
頁: [1]
查看完整版本: Dec 4-7日遊記