十四毛 發表於 2017-10-24 09:43:42

上星期NobleandGraff主腦Lester想開筆畫,但覺得腦中嘅概念印象未夠,所以約咗我昨天要親手摸下Goros既羽毛,同聽我講講佢既故事再開始。藝術家那係藝術家!

yuendenden 發表於 2017-10-24 12:38:17

專業!

madpager0913 發表於 2017-10-24 16:01:39

期待實物出爐~~~ 等待是值得的

chingye1227 發表於 2017-10-24 16:40:15

期待期待,藝術家嘅認真係最令人敬佩!

但係冇三點吊俾佢做reference @0@

十四毛 發表於 2017-11-18 22:02:12

第二個剛劃好,其後其他顏色會逐個完成

十四毛 發表於 2017-11-20 22:28:43

第二隻剛剛完成,呢隻比上隻後生d

https://instagram.com/p/BbuGCOIDtjJ/

十四毛 發表於 2017-12-27 10:54:26

佢好辛苦咁完成多一個,呢個用簡約風格表達

十四毛 發表於 2018-1-8 00:20:25

開小差叫Buddy L劃左呢兩隻Passport holders

十四毛 發表於 2018-2-9 11:36:51

由於大量訂單問題,最後完成唔哂12隻....

chingye1227 發表於 2018-2-9 19:43:48

隻隻畫風不一樣,但隻隻都有高橋先生的神韻,太厲害了吧!

Mistyface 發表於 2018-4-26 11:22:48

終於到手了~謝謝毛兄;P我真係超鐘意這個POUCH~以後我D錶唔洗亂咁放LA~
NOBLE&GRAFF既質素, 真係無得輸!!!
我特別鐘意佢畫既公仔~你會感受到佢係對藝術既追求~
加上高橋先生既樣子~~it is an uniqule art piece!!!
I am really proud to be a member of MClassics:victory:

十四毛 發表於 2018-4-26 12:10:20

Haha, 多謝撐場。

呢隻套,由傾好12隻到最後得6隻,由預期交貨期9月去到年尾,最後變成2018,真係唔簡單。

一切因爲N&B已經係神檯級牌子,你唔識未聽過只因呢個品牌既主要客戶一般係最低調但尊貴既一群,擁有既人包捨國際級明星,上市公司主席,各大政要,潮流教主,馬牌跑車代理老闆,明年佢既產品入埋立法會,講真既!
而家外面盛傳,有一件劃有custom公仔既N&G item係有頭有面既象徵。

要搵到Lester佢老人家劃真係唔容易,你地收到貨又鐘意,我都好滿足,成功感好大!

yuendenden 發表於 2018-4-26 12:23:05

巧令令呀!睇得出每隻都係心血結晶!

Mike13450 發表於 2019-7-5 11:36:22

好希望仲會有呢週年限定,流曬口水
今年仲搞唔搞?

teddercqz 發表於 2019-7-12 09:19:18

这个活动是不是每年都有的啊?我感觉好有意义!!
頁: 1 [2]
查看完整版本: Mclassic四週年限定之一枚