auto310 發表於 2017-6-15 17:22:10

收回分銷經營權?!

年初在官網仲見到官方認証授權分銷那四間,但現在已再見唔到,福岡好耐冇貨返,北海道都仲算有貨返,唔通又係想收回,採用自我一條龍式經營?

z82790802 發表於 2017-6-15 20:49:56

出货慢到嗨咁我系bethel 网上订左野3个月都未得

auto310 發表於 2017-6-16 00:18:58

z82790802 發表於 2017-6-15 20:49

個心態要訂完當自己冇訂過,當有一日有貨會興奮d。:lol

十四毛 發表於 2017-7-2 17:48:48

z82790802 發表於 2017-6-15 20:49

三四個月都唔等得,咁玩咩靚野呢?
今時今日有邊個叫做得靚既品牌唔駛排下隊架。

kaizm 發表於 2017-7-2 21:12:41

其實菊地一個人製作~貨期長好合理~如果真係覺得太耐~其實都有其他煩似既品牌係絕對唔需要等~一行入鋪頭入面就可以買

z82790802 發表於 2017-7-3 12:32:35

十四毛 發表於 2017-7-2 17:48
三四個月都唔等得,咁玩咩靚野呢?
今時今日有邊個叫做得靚既品牌唔駛排下隊架。 ...

佢网站讲左1-3个月但系过左成4个月   又冇消息感叹一下啫

z82790802 發表於 2017-7-3 12:33:23

z82790802 發表於 2017-7-3 12:32
佢网站讲左1-3个月但系过左成4个月   又冇消息感叹一下啫

网站系写1-2个月

十四毛 發表於 2017-7-3 12:39:00

z82790802 發表於 2017-7-3 12:33
网站系写1-2个月
其實明白嘅,可能忙到根本冇時間改網站,以前HB都係30天有貨,但自從有各代理後已經變為60天,半年光陰已經需要等成四個月先到貨,我已經有定心理準備,隨時變成半年。
老實講,除非改為倒模製作,否則要玩手雕銀器一定要等,呢個係個whole package。

smartecho 發表於 2017-10-18 21:08:34

:o應該無收回分銷權吧
一個禮拜之前email去北海道店問唐草四目的事都仲話可以訂,1~3個月到貨

kar0015 發表於 2017-10-18 22:52:41

smartecho 發表於 2017-10-18 21:08
應該無收回分銷權吧
一個禮拜之前email去北海道店問唐草四目的事都仲話可以訂,1~3個月到貨 ...

我由3月訂左等到而家, 仲係音訊全無-_-

smartecho 發表於 2017-10-20 00:14:44

kar0015 發表於 2017-10-18 22:52
我由3月訂左等到而家, 仲係音訊全無-_-

咁就真係撲街,不過半年也算預料之中...16年有日本人去訂都由年初等到年尾先拿到
頁: [1]
查看完整版本: 收回分銷經營權?!