Maryoomok 發表於 2017-6-14 14:23:38

8/6-13/6 goros 毋眠之旅

這躺旅程非常開心
能夠與幾位mclass師兄到處遊山玩水
雖然每晚睡不夠幾小時 也不忘醒來入隊
希望下次有幸再次參與你們你奪命之旅

上金 X1
細丸 X1
水蓋 X1

madpager0913 發表於 2017-6-14 14:37:32

師兄 多謝分享 有無d趣事發生? mclassic講求誠意 多多分享 大家有益!

tung6318 發表於 2017-6-14 14:39:11

記得師兄好似有日
本店一點開門先到喎

him952 發表於 2017-6-14 14:39:40

師兄太開心,分享左兩次喎
入左甘多好野,恭喜哂!{:4_133:}

yaracso 發表於 2017-6-14 14:41:53

師兄 點遊山玩水法 可唔可以分享下!
點開光d銀器

Applegoogle 發表於 2017-6-14 14:41:59

嘩, 水蓋都買到, 恭喜咩師兄 晚晚都唔夠訓, 師兄夜晚去左邊玩 {:4_91:}

Maryoomok 發表於 2017-6-14 14:56:03

有趣事太多了,小弟會慢慢逐一分享

待續...つづく...

yuenhuihui 發表於 2017-6-14 14:59:21

恭喜晒師兄!~

buyan 發表於 2017-6-14 15:15:33

聽朋友講深層睡眠10分鐘就夠,所以師兄成功係有原因嘅{:4_105:}

十四毛 發表於 2017-6-14 17:12:43

傳說中既巨龍哥!久仰久仰

Maryoomok 發表於 2017-6-14 18:12:46

Day1:
我同三位師兄同行,我地早上當地時間五點就到達東京了,我地回到民宿收拾好行理就馬上岀發去本店,第一日我們選擇了企lift前,結果炒左5x最後我買了水蓋,令外兩位師兄就落樓了。落樓前,我見我條皮繩帶到好幼,我就問大女想買多條皮繩,正當我拎錢岀俾錢既時候,佢話唔洗錢送左俾我。

排完goros後,咁難得黎到日本我地當然唔會就咁返去訓教,所以我地去食個晚餐,食完之後就即刻返屋企換衫去迎接下一個節目,就係去涉浴比較岀名既clubbing ATOMS........

Maryoomok 發表於 2017-6-14 18:18:55

yuenhuihui 發表於 2017-6-14 14:59
恭喜晒師兄!~

多謝

Maryoomok 發表於 2017-6-14 18:22:11

十四毛 發表於 2017-6-14 17:12
傳說中既巨龍哥!久仰久仰

哈哈,毛兄你好,希望下次有機會一齊玩:handshake

devilman_alex 發表於 2017-6-14 19:13:48

5X也買到水蓋!師兄勁喎!

LGK 發表於 2017-6-14 19:39:35

成班猛人,上到去冇買野就落樓

Maryoomok 發表於 2017-6-14 19:51:40

[因為驚離題關係,goros以外既野會跳過]

Day2 Day3 連結兩日都炒,結果我去只好去行下街食下野

Day4 皇天不負有心人,俾我抽到2,非常感動,原本一心上去可以買到爪毛,結果mitosay no,係心情忐忑又緊張既情況下選擇了上金就落樓了。

最後一天,又上到去本店,問mito要細角,最後mito如常話sold out 問我細丸要唔要,我當然話要,最後一鏈落樓!

yin 發表於 2017-6-15 01:57:28

Maryoomok 發表於 2017-6-14 19:51

Day2 Day3 連結兩日都炒,結果我去只好去行下街食下野

有樣問題想問下各位CHING,如果想買鏈應該點用英文講?細角有無特別名?
因為上兩次去排上到去都係買左毛,黎緊如果上到想買鏈。。。
THX CHING!

Maryoomok 發表於 2017-6-15 11:44:13

yin 發表於 2017-6-15 01:57
有樣問題想問下各位CHING,如果想買鏈應該點用英文講?細角有無特別名?
因為上兩次去排上到去都係買左毛 ...

丸的話叫做round,角叫做square

Maryoomok 發表於 2017-6-15 12:04:33

Maryoomok 發表於 2017-6-14 19:51

第2上去基本既xl毛都有齊,但上到燈光問題有時候金同銀既野比較難分,同埋全部毛排哂係到會花多眼亂,建意大家用價錢去分個條係咩毛,慢慢睇,唔洗急。

山風丹妮 發表於 2017-6-16 02:05:35

抽到2見到爪羽買唔到有d可惜。 但都不枉此行啦!!(仲要有咁精彩既夜生活;P;P)
頁: [1] 2
查看完整版本: 8/6-13/6 goros 毋眠之旅