kaizm 發表於 2017-6-7 12:25:48

好詳細好用心既包膠而且心態正確~繼續努力~

hkpower2046 發表於 2017-6-7 18:56:14

好欣賞師兄對goros嘅態度,同時恭喜入得心頭好。

Zan 發表於 2017-6-8 11:27:58

上金正呀!恭喜您!

yktam 發表於 2017-6-8 19:21:05

恭喜師兄上到本店小弟聽日最後一日啦 都唔中既話就5連炒了

yaracso 發表於 2017-6-9 05:05:36

好詳盡!期待更多既入手分享

Applegoogle 發表於 2017-6-12 10:35:28

31/5 ( wed)
因星期3是本店的固定休息日, 所以今天我決定去築地 - "狐狸屋" 一嘗極濃味的牛雜, 嘆番枝大啤:lol:lol
另外見到牛肉飯都好正, :o:o:o

Applegoogle 發表於 2017-6-12 11:27:25

01/6 ( thur)
言歸正傳, 去番談論goro's,
諗住星期2當天咁好運上到本店,心諗可以食住個勢,俾我再上多次本店買多1條羽毛,湊夠1對羽毛, 完成我小小的心願
當天到達的時間是10:45左右, 隊尾在tommy 對出, 有大樹遮遮太陽, 排得比起星期2 舒服好多
同樣地...如果排得舒服 同 抽籤結果是反比的話...{:4_94:}
當天負責抽籤的是二女, 二女記得我, 對我微笑, 好像為我加上祝福的光環
說時遲,那時快, 一按畫面彈出202/205 ,雖然我頓時sad 一sad, 但馬上擠出歡笑的表情禮貌地向二女同保安叔叔鞠躬道別離開
世事豈能盡如人意, 但求無愧於心
如果問我我因為抽到大number, 上唔到去本店, 而唔開心
話您知無, 都係呃鬼食豆腐
但我問心, 我真係無因為我抽唔到好number, 而導致影響當天的心情,
抽唔唔到上本店, 如果再影響自己心情是很不值得的
上唔到本店, 我同樣可以遊歷東京其他的好地方,
今次的旅程令我的價值觀,心態, 都有所得著

之後去左食龍蝦包, 銀座的美登利(離下題先 {:4_118:})

Chun@ 發表於 2017-6-12 11:34:16

明天會更好!加油

Applegoogle 發表於 2017-6-12 14:14:49

回到香港,等不及待, 要組裝{:4_91:}

多謝師兄們教導如何綁銀輪,感謝

詳細方法請參考 :
http://www.mclassic.com.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=5254

自己親身一步一步綁,好有成功感!!!

Applegoogle 發表於 2017-6-13 22:40:56

在14毛師兄幫忙下,終於完成了人生第1組GORO'S , 好感動{:4_91:}

kaizm 發表於 2017-6-13 22:43:07

Applegoogle 發表於 2017-6-13 22:40
在14毛師兄幫忙下,終於完成了人生第1組GORO'S , 好感動

HOSANNA珠wor~~~:lol

del6109 發表於 2017-6-14 00:29:44

Applegoogle 發表於 2017-6-12 11:27
01/6 ( thur)
言歸正傳, 去番談論goro's,
諗住星期2當天咁好運上到本店,心諗可以食住個勢,俾我再上多次本 ...

希望下次又可以一齊去食龍蝦包,同埋食多次美登利,祝大家日日抽到籤上本店買到毛

yktam 發表於 2017-6-14 00:43:43

del6109 發表於 2017-6-14 00:29
希望下次又可以一齊去食龍蝦包,同埋食多次美登利,祝大家日日抽到籤上本店買到毛 ...

我今次去都試左龍蝦包 味道上無咩特別 d龍蝦仲要有d苦苦地:L

山風丹妮 發表於 2017-6-16 02:22:12

上金TQ:$:$ 係一個好好既開始 多謝師兄用心既分享同恭喜哂!!

maxkonghk 發表於 2017-6-16 17:19:47

yktam 發表於 2017-6-14 00:43
我今次去都試左龍蝦包 味道上無咩特別 d龍蝦仲要有d苦苦地

我都食過, 幾好食架wor!!
頁: 1 [2]
查看完整版本: goro's 遊記 ( 28/5 - 4/6 )