LGK 發表於 2017-6-15 13:57:49

經過夏天之旅….返到香港日日都掛住GORO’S….所以決定12月再去…..咁短時間再去D親戚朋友實話又去呀….所以我地就話去睇燈飾,其實就日日去排GORO’S…..今次去9日8夜….有6日可以排…..好記得第一日排…..我地已經係LIFT口排左3行….開始對PASSPORT….突然有位香港女仕插隊入黎同佢香港男仕一齊排…..好多日本人已經眼望望…..咁樣插隊都算….佢地明明係識….都要一人一支飛……我心諗….我咁樣比你整後左一個….我前面抽到實好肉赤….到我地去抽既時候….我前面真係抽到1X….我自己當然冇…..嬲爆….好地地抽唔到都算….比人插隊真係……..咁都冇辦法….唯有去食好野去平衡下…..之後一日再抽當然都唔中……再過多日抽….都打定輸數…..竟然比我抽個23…..開心到爆…..即刻乖乖地去隊尾等上去…..我個日好凍好大風…..係下面坐幾個鐘都幾辛苦…..到我地上既時候都4點幾…..一入去即刻望下個毛櫃…..有點金,上銀TQ,上金金繩TQ, 上銀,細銀素羽…..其他已經唔記得….今次一心只係買點金…….女友諗左陣想買上金金繩TQ…KAN SAN話SOLD OUT….咁佢就買上銀TQ加細銀素羽….我就點金加細銀素羽…..再一人一隻平打介….女友再買銀包而我就買左個銀包送比我哥做禮物……落到去都已經天黑……到個晚開始唔掂….著唔夠衫排GORO’S結果係病左….第一次去旅行要睇醫生….雖然病倒….但係之後幾日我都係要堅持去抽…..

LGK 發表於 2017-9-11 12:13:50

我11月27至12月2會再去排GORO'S....今次一個人去....希望上到去同買到好野.....

del6109 發表於 2017-9-17 23:22:07

LGK 發表於 2017-9-11 12:13
我11月27至12月2會再去排GORO'S....今次一個人去....希望上到去同買到好野.....

到時希望可以見到你,六月果次原來你都係現場
頁: 1 2 [3]
查看完整版本: 27/5-3/6 排7日+前4次經歷