kitkit1009 發表於 2017-3-27 20:46:35

十字架除左可以戴上頸,重可以⋯⋯

我認識hosanna既時間,應該係大約年半前,當時都未入手,只係聽過佢故事,之後慢慢再睇佢既product,發現佢既十字架好有意思(Breakthrough/victory)亦都係一次巧合下得毛兄相助去做左一隻custom ,金十字同倒三角係背面,亦都係Mclassic特別版既初型
到以家應該戴左1年喇,同kazim一樣,十字架都係陪我排隊之一既三寶,亦不時發現有老手會當鎖鑰扣掛係褲到,以其中一位超老手就係breakthrough designer ,佢近乎係唔洗抽都可以係隊尾等既一位資深用家,可以見到佢身上一定會有十字架同drill bangle .
佢會用十字架做key扣
而dill bangle 配搭goro's 金羽點金平打
整體上都係一個絕佳配搭
而因為咁
呢個十字架都會每日戴上身.

係到都簡單介紹番佢同Hosanna係冇任何關係嘅,只係一個非常仰慕Hosanna 嘅新進牌子主理人,畢竟一個是能直上本店,是吾郎那一輩的叔父輩的猛人,另一個是在排本店的老手
Breakthrough designer IG: arkmyt14的IG中,大家可以看到他有大量混搭Goros與Hosanna的配搭著用,而且全部都襯得非常搭檔,可以睇到本店承認呢個牌子,因為相信大家有上本店都知,戴其他牌子上去,係會有咩後果

山風丹妮 發表於 2017-3-28 01:50:15

上年錯過了。。
期待hosanna x mclassic 2017:):)

kaizm 發表於 2017-3-28 02:05:09

十字架巧多用途呀~~:lol:lol

kl8723 發表於 2017-3-28 02:29:46

土豪呀!成皮嘢做匙扣!{:4_111:}

hopig 發表於 2017-3-28 10:52:46

十字架當匙扣用,的確威!

buyan 發表於 2017-3-29 13:36:37

低調的奢華
頁: [1]
查看完整版本: 十字架除左可以戴上頸,重可以⋯⋯