nz633 發表於 2017-1-1 14:34:45

23/12/2016-30/12/2016排隊經歷

首先係到祝大家新年快樂!,希望2017年大家個個都抽到好數字,上去買到心頭好

自從2016年10月同我老婆和阿妹上次第一日去3人1籤抽到14後,
今個聖誕諗住再接再厲,希望可以再上到去, 其實20號已經到日本, 不過要陪太座去玩,
到23號先首排, 而個日係日本公眾假期, 我地3個人又來3人1籤我叫阿妹抽, 今次冇咁好彩 200/3xx

24/12/2016 平安夜仲多人, 今日開始得我同老婆去抽 
175/308

25/12/2016
186/2xx

26/12/2016
163/258

抽左4日連雙位數都冇有少少氣餒。不過諗深一層, 成300組, 起碼頭10幾20%先上到去邊有咁好彩 所以就有D釋然

27-29號因為要浸溫泉所以冇去抽

到左30號, 因為31-5號年休關係, 我10:45去到已經見排緊3個人排。 心諗都係食白果啦
好啦,今日阿妹又來幫我打氣, 3人1籤, 老婆話上次3個人去抽都係我抽到個14, 不如今日你抽啦, 我話好啦,
到我時一禁。。。。。。13!!!!! 個刻我真係倒抽一口涼氣, 我望一望吾郎個女, 阿家嫂(個後生女我估係)又望一望佢
跟住佢話OK。。。。。 正, 即刻去攞手帶

http://mclassic.com.hk/forum.php?mod=image&aid=62502&size=300x300&key=f7e1bd8a68249135&nocache=yes&type=fixnone

本物都唔緊張, 點知攞完手帶先開始緊張, 開始諗應該買咩, 夠鐘D人開始上去, 因為今日比較多人, 頭轉7個人上去
我係第2組最尾上去

nz633 發表於 2017-1-1 15:16:48

岩岩打完點知冇晒, 今晚再打:Q

soniclam 發表於 2017-1-1 15:28:44

等睇{:4_90:}

nz633 發表於 2017-1-1 16:07:18

一上到去 因為我係最尾個組 所以可以慢慢來睇
一入去望一望有咩袋先 見到有黑色大size鹿皮袋.....正 目標確定。跟住頭入去個日本人好快買左野走左。之後個個好禮讓,就有個大陸型佬開始問野,佢同女兒講佢尋日見到好多人排隊,所以問朋友咩來 今日就試下抽 佢係新手咩都唔識, 係咁問野搞左好耐,係佢問野個時我就開睇下毛櫃有咩
左右 金繩TQ
左右 上金
左右 點金
左右 上銀
大金心羽
大細八本雕
大細箭頭
金鷹銀牌(麥樂雞)
細金牌
鏈全部齊
跟手再望望介子櫃 有平打介 銀爪點金(冇標價錢)!!!
個大陸人搞左成十分鐘都未搞掂 女兒同我地講唔好意思 (其實咁仲好 我可以慢慢睇)另外有個日本人就問其他人野 (佢係攞條鏈上來整)
再隔左陣 個大陸人都仲睇緊 女兒嶄就問我想要咩
我就問應該係K San 有冇 bracelet ... No!!
咁我就話想睇下個大鹿皮袋 女兒話可以試上身 咁我試完就問可唔可以加花章 佢話要問下K San 先 問完話如果係買呢個袋就可以加。我話good 然後就話而家加埋落去個袋度 同埋要條金心羽 係K San 整緊個時 女兒問我邊度來 來幾耐 我話抽左幾日聽日走 佢就話今日係我lucky day 又問我頭先抽個時見我戴住個手扼係咩來 我話係tady and king 但我好想要隻平打 maybe next time I had better luck.
跟住佢仲同我講個袋條帶會越咩越長 不可以攞返來repair 我問repair 係未要抽到上來先得 佢笑笑口話係 唔好意思。好啦得俾完錢之後就讓開
個大陸人終於搞掂 佢一路想買鏈都唔俾佢買
臨走仲問可唔可以影相 咁梗係唔可以啦 佢走左之後就到個日本人 K San 俾左條銀爪左向佢!!!
咁之後就到我老婆 佢問有冇 ear ring 咁梗係冇啦 跟手就問剩返條銀爪....No... 咁佢就要左條細丸同細箭頭 到我阿妹啦 死心不惜又問多次銀爪 都係no. 佢試完平打介不過唔中意 最尾要左條大金心加裝菠落去佢條點金度就俾錢。
今次3人上去收獲分別係:
大黑色鹿皮袋加花章
大金心羽x2
細丸 細箭頭
今次入到個袋同金心羽已經好開心
希望下次5月來時都咁好運
最後祝大家都抽到好number 買到好野
多謝收看!

山風丹妮 發表於 2017-1-2 11:42:23

恭喜師兄上到:) 新手好奇一問 個花章佢係咪都有放出黎展示??

山風丹妮 發表於 2017-1-2 18:11:51

山風丹妮 發表於 2017-1-2 11:42
恭喜師兄上到 新手好奇一問 個花章佢係咪都有放出黎展示??
早兩個星期第一次上本店太緊張 根本無咩仔細留意個戒指櫃 下次去希望有機會幫個短財換扣:'(

(Sorry 按錯了回覆 係想覆番樓主個回答...)

yuenhuihui 發表於 2017-1-3 22:20:28

恭喜師兄上到 !個袋好正:D
頁: [1]
查看完整版本: 23/12/2016-30/12/2016排隊經歷