山風丹妮 發表於 2016-12-8 03:11:47

各位師兄好!新手有野想問!

各位師兄好 小弟剛入坑迷上了高山爺爺既作品(嚴格黎講係準備入坑;P)
我今個月18-23號將會出發至東京旅行 已計劃第一天就會到StopLight朝聖
由於小弟並唔係經常出入日本 但爬文過後亦知道佢既起貨日期不穩
想問一下如果訂造後有可能Email佢老人家拜託寄番香港嗎?
唔想因為呢個問題而錯過佢既作品:'(

kl8723 發表於 2016-12-8 03:48:50

高山隆份人好原始,NoInternet, No email, No air conditioning, No smart phone..........佢把Dyson風扇都係近年朋友送嘅;P

山風丹妮 發表於 2016-12-8 10:16:28

kl8723 發表於 2016-12-8 03:48
高山隆份人好原始,NoInternet, No email, No air conditioning, No smart phone..........佢把Dyson風扇 ...

咁即係佢完成後會打比我通知我拎貨?:'(
慘 都唔知自己幾時再有機會去東京:'(

kl8723 發表於 2016-12-8 14:06:17

山風丹妮 發表於 2016-12-8 10:16
咁即係佢完成後會打比我通知我拎貨?
慘 都唔知自己幾時再有機會去東京 ...

當然無電話通知,到時攞唔攞到貨睇你彩數喇{:4_88:}

auto310 發表於 2016-12-8 14:35:15

第一日即刻去咗先,醒目!
師兄心水係邊款?到時有可能高山大師會喺櫃筒底攞到比你呢:lol

山風丹妮 發表於 2016-12-8 15:32:41

auto310 發表於 2016-12-8 14:35
第一日即刻去咗先,醒目!
師兄心水係邊款?到時有可能高山大師會喺櫃筒底攞到比你呢
...

想要金眼戒指
頁: [1]
查看完整版本: 各位師兄好!新手有野想問!