jin-roh27 發表於 2016-11-28 00:58:41

20-26 Nov 排隊分享

今次最大去既目的係要整返個銀包扣, 成粒石唔見佐><". 本身19號已經可以排,不過機票出佐少少問題20號先開始第一日.
20/11: 雖然有幸同里度一位兄弟一齊排,不過大家都上唔到 (113/245).
21/11: 第二日抽56/185, 排L上. 差唔多8點先上到去(毛都冇條). 第一時間整佐個銀包先, Mito 話整要比個銀包佢地keep(因為冇extra扣), 我就膽操操問佢咁可唔可以順便加D菊花係上面,佢比佐幾款我睇, 我total加佐6粒細菊, 不過佢話要幾個月先有得攞返. 心諗仲好下次有藉口再黎排隊. 見到櫃有點金麻葉同矛頭, 我就同佢講我想開一set玩皮繩麻葉(本身有細金麻),佢話okay就比佐一串紅珠同點金麻我. 跟手再問佢想加個矛頭係本身個條度.佢又話okay. 之後埋單走人.
22/11: 114/170頭也不回去shopping
23-24/11: 因為星期三唔開, 走佐去富士山玩
25/11: 第二次上到去(28/175), 知道今日係Goro's既特別日子點都有少少正野啦. 等到差唔多上到去, 突然殺出6個黑鬼, 其中一個係Marcus Troy. 心諗今次大檸樂, 上到去見到一條XL毛都冇,灰到死. 好彩見到有細金麻同M毛, 即刻問KAN可唔可以加個係我個set麻葉度, okay冇問題. 再問多一條細角加兩條毛仔, 又okay. 最後加多個皮介走人.
26/11: 60/18x 冇手帶, 反正最後一日係東京都想陪GF shopping, 如果佢比手帶我都唔知排唔排好.
期待下次去攞新銀包

kl8723 發表於 2016-11-28 02:09:18

堅!尾水可以加裝!等我下次先揼爛啲tq扣再上去加裝先!{:4_101:}

jin-roh27 發表於 2016-11-28 15:06:15

kl8723 發表於 2016-11-28 02:09
堅!尾水可以加裝!等我下次先揼爛啲tq扣再上去加裝先!

小心佢問你想整粒TQ再加裝既英文係乜;P

yaracso 發表於 2016-11-28 15:15:05

金麻:loveliness::loveliness:

madpager0913 發表於 2016-11-28 15:34:08

尾水可以加裝 真係好正, 仲要係MITO手上

black_star 發表於 2016-11-28 22:12:29

恭喜加裝成功,幾個月即是幾耐?

Thomas468 發表於 2016-11-29 02:47:35

麻葉無得頂

Rogerger 發表於 2016-12-1 19:05:14

金麻真係好正{:4_100:}
頁: [1]
查看完整版本: 20-26 Nov 排隊分享