hopig 發表於 2016-11-1 23:40:19

十月尾本店遊全炒分享

由以前只會看銀器雜誌認識Goro's, 去左今年M卡版聚後,認識左好多同好朋友,人生第一次去本店,對上一次去東京已經係十七年前既事,因為機緣巧合,一見到有幾日假期空檔,幾個月前即刻安排起程,同女友走一轉。
10月30 星期日,搭凌晨機五點飛到東京,飛機上面瞓唔到,所以落機安頓行李後,魂遊咁走去排隊
第一日抽,終於見識到,感受到排隊的心情,口講既話就係既緊張又忐忑,又怕排隊有野做錯得罪人,又左驚右驚,眼見好多排隊既人成身Goro's, 自己就一件都無,好似好怪咁。

第一日抽 215組,前面抽17,我就122. 第一日無咩感覺,可能因為太累,抽完行左陣,就回酒店休息。
第二日抽 147組,前面抽99,我就90. 有一點點失落,但同左自己講希望在明天,之後去左買Bearbrick及玩具。

第三日抽 144組,前面抽86,我就84. 抽之前真係緊張到暈,抽完之後,聽到二女講左三日比我聽既「個咩拉西」後,個人雖然有點失落,但我女友樣子更失落,就同佢兼同自己講,同Goro's只係緣份未到,下次應該會更好。

三連炒,雖然唔係咩威水歷史,但都真心體會過排隊既樂趣及心情,希望總有一日能夠和Goro's在一起,暫時就放住Hosanna, Cody Sanderson,HB毒比朋友.
祝願各位往後排隊既兄弟好友,次次中,次次上,次次入到好野!

真心多謝M卡支援團隊,每日的加油及鼓勵,下次聚會,必定會和大家吹吹水,隊隊酒! 期待!

kaizm 發表於 2016-11-2 00:08:08

下次再去就上到~~
:lol

auto310 發表於 2016-11-2 01:43:56

三連敗又真係幾大打擊,唯有抱住一份隨緣既心情,行吓街食返多幾餐好野開開心心遊東京。:loveliness:

cw90 發表於 2016-11-2 02:19:38

加油呀ho豬ching,希望在明天

him952 發表於 2016-11-2 09:57:30

我好明白既
我連敗既次數比你更多....
下次得架啦!

madpager0913 發表於 2016-11-2 10:34:26

下次一定得既HO豬, 其實排隊既經驗都幾珍貴, 炒左先知得到珍貴

issabb 發表於 2016-11-2 19:36:59

我估好多師兄do有過連敗既經驗(包括本人)hahaaaa...希望師兄唔好因此而灰心,有恆心有信心就一定可以上到{:4_133:}

yaracso 發表於 2016-11-2 22:40:37

10連炒路過:loveliness:

tung6318 發表於 2016-11-2 23:11:40

唔好灰心 加油呀豪ching

Cola500cc 發表於 2016-11-3 00:51:24

師兄加油再接再厲~下次去求個必勝御守~馬上上去;P

十四毛 發表於 2016-11-3 09:22:23

未來兩星期日日有人去本店,希望有兄弟有好消息落來。

kingfinfin 發表於 2016-11-10 07:30:54

14號 準備出發 希望有好消息帶比大家:)
頁: [1]
查看完整版本: 十月尾本店遊全炒分享