kimching 發表於 2016-10-8 18:51:59

9月26號排隊實錄

9月26 號,與太座及兒子一齊去排

1015 左右到,仲有得坐,原本前面有一位日本人,但佢突然起身排我哋後面,可能佢師父到估到D野

1100 準時檢查護照,可能同小朋友一齊,淨係問咗句:Family?
我話:Yes
咁就過咗板

1120 左右開始抽簽,交由兒子操刀,結果.......... 111 ,見到二女非常唔好意思哋望住兒子講咗兩次: I am so sorry ,情景非常窩心

之後專登睇下突然走咗去我哋後面個日本人咩環境,見到佢有手帶,頂!佢真係師父到

這次行程只入手了 horizon blue ,以及執雞一盒DX 15機

完~~~~~

YangYang 發表於 2016-10-8 19:22:21

去年排隊時,還有遇過推嬰兒車的同好一起排隊,全家人有相同喜愛的事物,真棒

BlessingU 發表於 2016-10-8 20:12:44

上唔到又多半日fmaily day,其實都唔錯

kimching 發表於 2016-10-8 20:22:36

BlessingU 發表於 2016-10-8 20:12
上唔到又多半日fmaily day,其實都唔錯

無錯,個仔即刻走去對面 kiddyland

jin-roh27 發表於 2016-10-8 22:13:50

唔通真係知道數到第幾個抽就會中?

Japan4ygo 發表於 2016-10-8 23:21:34

一家人去排队太好了

cw90 發表於 2016-10-9 00:49:34

天倫之樂!

maxkonghk 發表於 2016-10-9 01:23:11

horizon blue 一次入手咁多樣野?!

yuendenden 發表於 2016-10-9 02:37:27

緣份到!HB堅係正嘢!手工一流!買到佢可能hi心d tim!

bathingmike 發表於 2016-10-9 07:54:34

個HB牌仔同鷹仔幾靚,唔錯.

kimching 發表於 2016-10-9 08:10:15

jin-roh27 發表於 2016-10-8 22:13
唔通真係知道數到第幾個抽就會中?

所以我覺得好出奇

kimching 發表於 2016-10-9 08:12:48

maxkonghk 發表於 2016-10-9 01:23
horizon blue 一次入手咁多樣野?!

鈪同介子去之前一個月訂的,小鷹同先金毛去到打尖叫佢整,牌仔是在Taka 頸上打劫回來,是2013年的限量版No.80

kimching 發表於 2016-10-9 08:15:39

yuendenden 發表於 2016-10-9 02:37
緣份到!HB堅係正嘢!手工一流!買到佢可能hi心d tim!

最好係去到臨時俾兩個 items 佢整,可以打尖

十四毛 發表於 2016-10-9 08:22:08

kimching 發表於 2016-10-9 08:15
最好係去到臨時俾兩個 items 佢整,可以打尖
小鷹是即場做嗎?你的要等了多久?我前日剛到那邊,站在他面前兩小時看着一隻3cm小鷹出世。

kimching 發表於 2016-10-9 08:23:24

我有儲舊野引

kimching 發表於 2016-10-9 09:16:42

十四毛 發表於 2016-10-9 08:22
小鷹是即場做嗎?你的要等了多久?我前日剛到那邊,站在他面前兩小時看着一隻3cm小鷹出世。 ...

排唔到 goros , 所以臨時加單整小鷹與先金毛,等 2days
毛兄都玩HB ,正~~~

kimching 發表於 2016-10-9 09:41:12

kimching 發表於 2016-10-9 08:23
我有儲舊野引

http://i1025.photobucket.com/albums/y316/kimching048/9A9E5A0F-0FA9-4341-BEB7-D93F401C2858.jpg

kimching 發表於 2016-10-9 11:31:12

kimching 發表於 2016-10-9 09:41

有,果類叫做倉庫品,有D買家會去鄉下地方玩具店,專挖全新未開既倉底貨。
另外有D店頭品,拆咗盒show 喺舖頭未玩過,多數都幾新淨下

kimching 發表於 2016-10-9 12:57:05

kimching 發表於 2016-10-9 11:31
有,果類叫做倉庫品,有D買家會去鄉下地方玩具店,專挖全新未開既倉底貨。
另外有D店頭品,拆咗盒show 喺 ...

理論上係,因為佢經常返到D全新品,有D可以連子彈都未剪

jameshyc 發表於 2016-10-9 18:15:28

DX 十五機幾多錢?
頁: [1] 2
查看完整版本: 9月26號排隊實錄