kyleman 發表於 2016-9-28 01:39:40

22/9-26/9 賽後報告

22/9超大雨
零晨機到先去酒店放低行李, 就出發去原宿,由於好眼訓去左前面間麵包鋪食住早餐等(2樓有得坐&望到排隊情況), 到9點半左右見開始多人排隊, 所以都走左落去排, 因為怕無得坐.
今次印象比較深係有個著黑西裝既保鑣個樣較凶, 同問左我地好多次Can you speak English? 重點係佢除左lee 句係英文外, 都係同我講日文.....:curse:

等到11點半左右,開始抽籤, 原本都諗定去邊到hea夠鐘返酒店check in, 因為對鞋濕哂入哂水, 又極眼訓, 點知竟然抽到 5 號;P
之後個保鑣再問Can you speak English? 我老虎都答yes, 跟住就有手帶拎:lol

拎完手帶當堂成個人精神哂

5號第2 round 上去, 上到去有以下銀器:
四鍊
上金
點金
上金TQ
銀繩TQ鷹匙
雷鳥麥樂雞
荷蘭水蓋小金牌
小&中箭頭

先講帶左上去裝備有中箭頭(老婆戴住)...我咩銀都無:victory:........& 兩個Wallet
我先講要上金.....OK
之後老婆要點金.....OK
我再問wallet可唔可以換扣......佢答ok, 之後我冇即刻揀扣
再問銀繩TQ鷹匙......No, one sliver :'( 我再話老婆有中箭頭, 我可唔可以加埋小箭頭....佢竟然答OK;P
之後再揀埋wallet扣
換緊既時候, 再膽粗粗問下可唔可以要多個燒賣袋......OK 老婆都跟住話要....都ok:lol
最後埋單7 件items 21萬, 每件分別幾錢就真係唔知la
全程1點半攪掂哂
另外我想問我見個櫃上金有兩個價一條3萬一條6萬幾, 點解會咁??

其他日子全炒
23/9.....1xx/18x
24/9.....196/198
25/9.....13x/19x
26/9.....17x/26x

kyleman 發表於 2016-9-28 01:42:51

https://scontent-hkg3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14355116_10153702875231008_1887070586335756869_n.jpg?oh=f4af78a82780cc9a66448ecd14a71f42&oe=5860917B

kyleman 發表於 2016-9-28 01:43:25

https://scontent-hkg3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14440626_10153713060606008_4231621239696139737_n.jpg?oh=f15f9d85ca30f2a765f70790c3a2e313&oe=586F85BB

easonyiuyui 發表於 2016-9-28 01:46:13

超滿足WO 師兄

cw90 發表於 2016-9-28 01:50:46

恭喜恭喜
借問聲ching d 紅珠邊度買?

chingye1227 發表於 2016-9-28 01:52:49

帶老婆果然順攤D。靚薵,收獲豐富! :)

easonyiuyui 發表於 2016-9-28 02:07:30

easonyiuyui 發表於 2016-9-28 01:46
超滿足WO 師兄

買到咁多 真系心心眼

scw0405 發表於 2016-9-28 07:40:36

$6xxxx係上金XL
$3xxxx係上銀XL(唔過4萬咁平?)

上面燈光問題,好多時睇唔清係金定銀,要用價錢去確定

madpager0913 發表於 2016-9-28 09:31:14

如果係我, 我都會希望第一日就上到, 唔係我成個TRIP都會心不在焉;P

jin-roh27 發表於 2016-9-29 00:39:29

雷鳥麥樂雞係咪里個? http://www.5pr.net/goro/pricelist/03Pic/eagle_r_metal.html

GMK 發表於 2016-9-30 17:02:49

哇~~超滿足的一次,運氣很好阿

YangYang 發表於 2016-10-1 00:45:26

也來沾沾好運氣,下下週出發,希望也能抽個前十

Japan4ygo 發表於 2016-10-2 15:32:11

太厉害了,好羡慕

alius0701 發表於 2016-10-3 22:02:14

感覺有買到就很厲害了!
好幸運!

gundamz 發表於 2016-10-4 09:30:24

超正呀,我要毛呀……:'(

東門吹瘋 發表於 2016-10-13 09:43:16

嘩師兄 好好運 買到咁多正野:lol:lol

地盤肥佬 發表於 2016-10-13 14:19:08

師兄,上到去買到大毛已經贏哂....
其他日子上唔到都無所謂啦
頁: [1]
查看完整版本: 22/9-26/9 賽後報告