chingye1227 發表於 2016-9-2 10:52:51

Cody Sanderson Feather Head Star Cuff

小弟有幸係幾個月前一個美國網上搵到隻夢寐以求的Feather Head Star Cuff! 似足紅番頭飾的設計,相信係最多人認識Cody Sanderson的作品!

前後數個月入左兩隻Cody, 發現他的銀器都黑得頗快,可以見到兩隻鈪前後相差三個月,色及光澤已經完全不同!

可能我手腕頗大,只能勉強將兩隻帶埋喺同一隻手度,影下相就得啦,平時出街只能二選一。:(

基本上Cody 最吸引我的手鈪我已經入咗,所以我應該好一段時間都可以慳返不少銀兩!^^

toys_madman 發表於 2016-9-2 17:19:00

隻feather hand star cuff真係冇得頂...襯goro's又得!!!

十四毛 發表於 2016-9-5 15:52:11

我都忍唔住....入了

Supreme 發表於 2016-9-5 17:54:54

嘩,下次一齊交流下先。

十四毛 發表於 2016-9-5 17:58:07

Supreme 發表於 2016-9-5 17:54
嘩,下次一齊交流下先。

我地已經準備攪個C&S gathering啦

Siupo 發表於 2016-9-5 18:57:36

十四毛 發表於 2016-9-5 15:52
我都忍唔住....入了
再係咁落去我到就嚟忍唔住.........:dizzy: 隻bangle真係好正!

yuendenden 發表於 2016-9-6 10:56:33

忍唔字....入了....令到飛天!不過要d時間適應下佢種獨特的誇張感!

chingye1227 發表於 2016-9-6 15:07:13

Cody Sanderson 同 Hosanna 真係幾襯!

十四毛 發表於 2016-9-6 18:10:38

yuendenden 發表於 2016-9-6 10:56
忍唔字....入了....令到飛天!不過要d時間適應下佢種獨特的誇張感!

Denden,你頸上果抽同我差不多,咁點會覺得呢隻feather top誇張呀❗️

鬼見su 發表於 2017-5-2 15:15:04

隻Feather Head Star Cuff好毒呀:Q 難入手嗎
頁: [1]
查看完整版本: Cody Sanderson Feather Head Star Cuff