jin-roh27 發表於 2016-8-31 15:34:07

Neighborhood Chamber

大家知唔知香港仲邊度可以買到里個香座?

十四毛 發表於 2016-9-1 10:30:08

我上年搵已經搵得好痛苦,我係IT cashier見到佢地用就愛上了,點香後孫悟空兩隻眼有野流出來好詭異下,有份好邪惡嘅感覺。
最後我係Yahoo JP auction找到,當時兩千幾,另外隻骷髏頭大烏鴉都好有型好有氣勢。

ronald_meng 發表於 2016-9-1 10:59:29

十四毛 發表於 2016-9-1 10:30
我上年搵已經搵得好痛苦,我係IT cashier見到佢地用就愛上了,點香後孫悟空兩隻眼有野流出來好詭異下,有份 ...

今季出返14AW隻大鷹喎...如果當時無入手既今季可以補飛

scw0405 發表於 2016-9-1 11:15:10

ronald_meng 發表於 2016-9-1 10:59
今季出返14AW隻大鷹喎...如果當時無入手既今季可以補飛

正,呢隻想入!

toys_madman 發表於 2016-9-1 13:04:48

NBHD呢堆Incense Chamber, 唔點香齋擺都好有藝術感!!!
我都後知後覺, 呢兩年至儲返...:loveliness:

http://i934.photobucket.com/albums/ad188/toys_madman/9521D072-BC8F-4945-8CDB-3750D67A5361_zpsibivmzha.jpg

maxkonghk 發表於 2016-9-1 17:08:15

日本Y拍 search "NEIGHBORHOOD お香立て" 就有啦

BlessingU 發表於 2016-9-3 00:08:06

兩年前我都買左隻豹返屋企擺,係幾型

Japan4ygo 發表於 2016-10-8 23:28:36

都系大鹰好体d

Skylee 發表於 2019-11-20 16:04:58

還是舊的好
頁: [1]
查看完整版本: Neighborhood Chamber