nicekai 發表於 2016-8-16 18:28:33

希希真面目

相信有追開post師兄會知道約一年前有個係Facebook group賣假Goro's人叫希希,小第曾經係受害者但好彩可以發現並退錢,但並唔係所有受害師兄都咁好彩,我發現其實佢亦曾在Mclassic以 raychan123出現賣過有洞爪毛,被人踢爆後希希個名冇再係Facebook group出現但佢會不段分身用假帳號再呃其它人。
係今個月,佢用Mark Jack個名係Facebook group出現並主動pm一位我認識師兄賣野,和一眾曾受害師兄商量後決定約佢出交收睇下佢究竟係咪希希,第一希望佢可以退錢,第二拍片公開佢個樣等唔會再有其它師兄受害。不出所料,我真係見到希希,佢比一年前肥一個碼但我依然認到佢,同時佢亦有同黨同佢睇水,當期時我相信佢懷疑過我地所以佢想走,之後我哋上前捉住希希並拍片,佢同黨第一時間走,我同希希糾纏一陣之後想報警但畀佢走甩。
以下係我所知希希資料,佢真名叫陳x希或x炳希,大約五尺三四吋高,帶黑膠眼鏡。希望公開佢個樣之後大家有所警惕。

littlesoft 發表於 2016-8-16 19:03:24

这。。。。。。我说什么好

yuendenden 發表於 2016-8-16 19:23:01

叫親希希對鏡頭都一定特別敏感!睇到佢一路掙扎一路望實鏡頭!就知佢天生係一個偽人!

Keitabee 發表於 2016-8-16 20:06:35

Jeansky 發表於 2016-8-16 20:31:03

其實報警都唔驚你!!!都冇人証明到咩係真GOROS咩係假!!!
分分鐘俾人告返你轉頭
樓主小心

kaizm 發表於 2016-8-16 21:47:43

師兄實在太勇敢 ,希望呢件事可以廣傳 ,起到阻嚇作用

Haze 發表於 2016-8-16 23:17:02

C兄勁勇。。support

MoreMoreCha 發表於 2016-8-16 23:53:36

真心!勇者!

kubrian 發表於 2016-8-17 00:22:00

真係好用心~真心希望師兄呢個post可以起到警惕作用:dizzy:

alee 發表於 2016-8-17 01:26:19

賣流四一定要教訓:@

P3109 發表於 2016-8-17 09:04:51

多謝C兄提示! 原來佢有响呢度出沒!你真係好勇!

hazyben 發表於 2016-8-17 10:13:20

raychan123 個post 我有印象, 有洞爪毛事件:(

nicekai 發表於 2016-8-17 10:33:05

raychan123=hei hei chan=希希

hazyben 發表於 2016-8-17 10:43:33

http://www.mclassic.com.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=13692&extra=&page=1

$6500爪羽事件

jameshyc 發表於 2016-8-17 10:50:03

支持師兄, 不過小心比人尋仇

black_star 發表於 2016-8-17 12:20:33

好似AA呢類既人 我相信只會越來越多

呢度師兄應該唔會對FB個D來歷不明既人買

最重要係買家自己!

karl_chou 發表於 2016-8-17 12:43:43

請問知唔知呢條友住邊頭 同電話係幾多 我好似有fd中過招

cw90 發表於 2016-8-19 03:01:43

賣假野爛jj
比個like ching!

maxkonghk 發表於 2016-8-20 02:29:41

只要佢死口咬定不是假貨的話,應該好難告入?

依家買二手野好難肯定買到真貨
因為國內實在很多高仿...

Spiderman 發表於 2016-8-21 20:31:26

多謝師兄報料,希望退到錢
頁: [1] 2
查看完整版本: 希希真面目