十四毛 發表於 2016-8-15 21:10:32

呢個版塊一開,又多人跌錢囉❗️

有冇人認得呢張相?
話時話,mclassic銀版內我有三大偶像,其中一位就係圖中主角 - Supreme師兄。

kaizm 發表於 2016-8-15 21:19:23

緊係記得啦~~~~:lol:lol:lol

him952 發表於 2016-8-15 21:34:49

留返個言先!
希望可以成功入坑!:lol

yuendenden 發表於 2016-8-15 21:48:13

怎能忘記!?
MC....果然係兄弟們女人的天敵:P

kubrian 發表於 2016-8-15 21:48:38

呢個牌子係過癮既

MoreMoreCha 發表於 2016-8-16 00:37:55

正啊!好彩我果次有借嚟玩:lol

kl8723 發表於 2016-8-16 03:50:03

M卡真係害人不淺{:4_103:}

hazyben 發表於 2016-8-16 13:16:01

Star Cody

香港同台灣各有一位髮型師戴Cody 戴得十分有型{:2_27:}
所以自己感覺上將Cody同髮型師聯繫埋一齊.

十四毛 發表於 2016-8-16 17:59:29

佢d野真心唔錯,足料重秤。
不過唔易買到,而香港Joyce又貴日本足兩倍

scw0405 發表於 2016-8-16 20:33:12

http://www.codysandersondesigns.com/images/photo%204.jpghttps://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS4h5xU7_QW9y8DIweHi_BqwFioqEvTALZhQDAOcm-4c_NIuFF1DA

唔認識呢個牌子,但覺得圖中呢隻好靚,好有鷹羽帽既影子.

Jeansky 發表於 2016-8-16 21:30:59

害人筆錢{:4_118:}

十四毛 發表於 2016-8-16 22:12:26

scw0405 發表於 2016-8-16 20:33
唔認識呢個牌子,但覺得圖中呢隻好靚,好有鷹羽帽既影子.
呢隻英文名好似叫Feather Top, 我又係超鐘意呢隻❗️好似廿五萬日圓,定廿八咁上下。

hazyben 發表於 2016-8-17 10:24:05

十四毛 發表於 2016-8-16 17:59
佢d野真心唔錯,足料重秤。
不過唔易買到,而香港Joyce又貴日本足兩倍

香港Joyce 真心離譜,
食水超深, 冇宣傳, 差陳列, 冇貨.
Cody 俾Joyce 代理真係錯晒, 不過呢個局面下年可能有改善 :o

上次Cody 訪港, 好想去, 同埋想買星戒, 但知道得18K版本, 就冇去到lu.

madpager0913 發表於 2016-8-18 13:27:10

毛兄 你害人不淺呢, 不過cody sanderson 我自己比較深刻係同soloist crossover

madpager0913 發表於 2016-8-18 14:16:00

小弟無實物A, 但當時the soloist 既宮下先生 一同 cody sanderson 合作, 木村就帶上不同Magazine

十四毛 發表於 2016-8-18 17:57:28

madpager0913 發表於 2016-8-18 14:16
小弟無實物A, 但當時the soloist 既宮下先生 一同 cody sanderson 合作, 木村就帶上不同Magazine ...

正呀,我都自high一張先

十四毛 發表於 2016-9-15 19:06:26

中秋新玩具,雙星伴月!

madpager0913 發表於 2016-9-15 19:14:23

十四毛 發表於 2016-9-15 19:06
中秋新玩具,雙星伴月!

好毒者 毛兄 :lol 今個月去首排 順便都去睇下 CODY D 戒先

十四毛 發表於 2016-10-18 18:28:16

我連老婆既髮型師都唔放過,被毒了❗️

鬼見su 發表於 2017-5-15 08:21:33

madpager0913 發表於 2016-8-18 14:16
小弟無實物A, 但當時the soloist 既宮下先生 一同 cody sanderson 合作, 木村就帶上不同Magazine ...

圓球這款很好看{:4_91:}
頁: [1]
查看完整版本: 呢個版塊一開,又多人跌錢囉❗️