kit 發表於 2016-6-9 01:55:44

新手一問~這款平打手扼仲有無得買?

大家好~~小弟乃新手一名. 但我一直都很喜歡銀器, 好想擁有一隻goro's既手扼.
起網上搵到2款goro既手扼, 但唔知真定假.

想問一下各位前輩, 下圖中的那2款手扼依家goro's仲會唔會出架? 我見佢D雕工好似好正咁~

同埋單看圖片能否分辨到真偽?

謝謝各位解答~~:)

MoreMoreCha 發表於 2016-6-9 03:01:59

師兄如果有興趣,玩基本款平打算啦~

圖中嘅扼唔知真假,不過就算真都係老品嚟,我相信呢世都唔會有機會喺本店見到...
希望幫到你:)

kit 發表於 2016-6-9 03:15:17

MoreMoreCha 發表於 2016-6-9 03:01
師兄如果有興趣,玩基本款平打算啦~

圖中嘅扼唔知真假,不過就算真都係老品嚟,我相信呢世都唔會有機會喺 ...

Hello~~想問一下師兄, 基本款平打手扼起本店大概要幾錢一隻架? 謝謝

MoreMoreCha 發表於 2016-6-9 03:20:55

kit 發表於 2016-6-9 03:15
Hello~~想問一下師兄, 基本款平打手扼起本店大概要幾錢一隻架? 謝謝

http://www.5pr.net/goro/index.html

看看這個網站吧:lol

kit 發表於 2016-6-9 03:26:31

MoreMoreCha 發表於 2016-6-9 03:20
http://www.5pr.net/goro/index.html

看看這個網站吧

thank you :handshake

請問玟瑰果款"K18ローズ付きSVブレス" 難買嗎??

十四毛 發表於 2016-6-9 09:16:50

就算是最基本的平打款,有會員試過上本店一次就買到,亦有會員試過上本店四五十次先買到。玫瑰花章機會更難,我還未在本店見過呢!
另外樓上兩隻係假野。

bathingmike 發表於 2016-6-9 09:23:25

唔好講話會唔會見到同有冇野買, 宜家連有入場卷上本店都難.

odin 發表於 2016-6-9 10:43:53

我覺得手扼比XL毛難入少少, but不算太難入
頁: [1]
查看完整版本: 新手一問~這款平打手扼仲有無得買?