toys_madman 發表於 2016-6-7 14:45:50

Goro's@East Touch

銀器0既野, 我識條毛咩!?
乘住近日杜小姐同Fishman0既推波助瀾, Goro's除左繼續衝擊潮流界, 真係令到連彌敦道九號個肥婆都識得呢條毛!!!
今期東Touch有我地MC幾位資深版友0既訪問, 以及Goro's同其他幾個品牌0既介紹!!!

Andrew37 發表於 2016-6-7 16:33:52

雜誌既報導睇過就箅, 但mc每位版友每個帖真係要慢慢睇慢慢學習

十四毛 發表於 2016-6-7 16:37:44

呢個報導做得比好多之前介紹過Goros既雜誌有心機,亦有好幾位呢度既資深會員既心聲,包括在下。

值得買來睇下既。
當然資料性既野相信未必滿足到大家,畢竟MC呢度非常豐富,但我地可是用了好幾年時間同心血build up呢❗️

franky_yms 發表於 2016-6-7 17:58:00

無慮即入XD

gardeneR 發表於 2016-6-7 18:46:25

支持,已入手

Master10 發表於 2016-6-7 20:27:57

自從杜小姐都帶goro's,呢排有番篇正文解毒係好:)

bathingmike 發表於 2016-6-7 23:16:26

落機即去買本睇下

ryancheung 發表於 2016-6-7 23:32:32

為香港近日既不良風氣、錯誤資訊稍稍解毒!

十四毛 發表於 2016-6-7 23:53:03

篇報導真心做得唔錯,首頁單影條素銀亦好有意思,那是所有羽毛既根,配合番幾位資深用家既內容,其實係希望大家不要盲追潮流,多去了解Goros既精神本意。

jameshyc 發表於 2016-6-8 00:20:27

明早買本支持先:)

kaizm 發表於 2016-6-8 08:49:24

聽朝落機我都買本收藏先!

hazyben 發表於 2016-6-8 09:45:03

Nice interview
越係'風高浪急', 越要以平常心對待Goros.

lunglung 發表於 2016-6-8 10:31:29

玩家心得要買本睇下

odin 發表於 2016-6-8 10:34:43

layout and pictures looks nice!

麥克 發表於 2016-6-8 15:39:17

已入手支持
有樣野講得岩
如果因為潮流而帶
而唔係銀器背後既意義
對於愛呢個品牌既人係一種侮辱 

cw90 發表於 2016-6-8 15:42:48

必買之作!

him952 發表於 2016-6-8 18:41:56

呢篇報導講得好好呀!而且都帶出個信息呢個品牌既精神!
絕不支持「盲搶」
應該享受每次排隊同店員交流個份感覺!
哈哈
純粹個人認為!

MoreMoreCha 發表於 2016-6-8 19:19:24

我自己是覺得用時間、精神、堅持、感情、運氣和金錢換來的東西,比起現在的人只用金錢就能得到的更有意義更珍貴得多。

{:4_133:}

BlessingU 發表於 2016-6-8 23:29:15

好彩ching你post出黎先知,聽日走去買本收藏先

jin-roh27 發表於 2016-6-9 22:03:22

多謝14毛, Tuba, Anigo, Alan, Mike, Cliff咁多位Ching講出Goro's既精神.最正係一開始已經講出"因為明星效應才想接觸的朋友, 不妨認真一看了解品牌的本意". 有D美中不足係有個Goro's 寫佐做Groo's.
頁: [1]
查看完整版本: Goro's@East Touch