Master10 發表於 2016-5-23 18:04:54

等又再等又再等

事源之前見有師兄講呢果牌子,一見到隻Drill bracelet 已經上身,但係網上只得M , L size ,自己隻手又幼只可帶S,只好send email 比佢。佢地可能掛住飛車;P,email 係唔回既。所日日去check 下,check 下,check 下....嘩係上上星期六終於check 到有!!開心到暈,立刻按資料去買,按到最後佢話寄海外,但只收日本credit card ,大佬係唔係打波先至來落雨呀!:'(
此時此刻見到個銀行xx既選項,橫又死掂又死按落去先講,結果出左個銀行個account,好彩有朋友係日本,立刻入數今天到港:)

lunglung 發表於 2016-5-23 19:00:07

呢隻野係幾靓

師兄,請問比錢到收貨要幾多日呀?

edwinlulu 發表於 2016-5-23 20:27:00

期待上手照

十四毛 發表於 2016-5-23 22:19:31

毒到人我最開心!

kl8723 發表於 2016-5-23 23:44:55

M卡宗旨 - 人人毒我,我毒人人!{:4_105:}

yuendenden 發表於 2016-5-24 02:32:46

巧毒呀

IamKelvin 發表於 2016-5-24 16:37:08

入左呢隻排goros可能有著數{:4_105:}

Master10 發表於 2016-5-24 18:24:17

毛兄d毒,毒性好强,今日帶回公司,女同事立刻問"H"Hermes 有新款?男同事見到又問hermes有男裝?我話biker野飛車黨野!佢地話飛車黨一定係骷髏頭:L

Rogerger 發表於 2016-5-24 21:34:09

Hermes {:4_105:}

ronald_meng 發表於 2016-5-25 10:00:05

唔係呀麻...只收日本credit card???我重諗住下個月出手添(o岩o岩去完日本未回到氣),咁即係我可以收得皮啦......
Btw..我唔記得5月12定13號上去睇都重見到隻brangle有s size過喎......又會咁快無左既...(我o岩o岩上左去睇真係得返m同L size)
最後多謝師兄既情報{:4_133:}

Master10 發表於 2016-6-21 16:30:26

Gym 不離手。都只係有小小黑

nz633 發表於 2017-1-12 17:46:48

想問入數可唔可以係日本ATM入??
頁: [1]
查看完整版本: 等又再等又再等