lunglung 發表於 2016-5-12 01:02:57

隻手鈪都毒

十四毛 發表於 2016-5-16 21:40:35

今天收到早前訂的Drilled Bangle,襯平打很不錯。

十四毛 發表於 2016-5-16 22:21:22

手痕加個金牌仔...

十四毛 發表於 2016-5-16 22:27:34

從圖中可見,其實隻鈪手工唔係完美既,打磨功夫手勢未到頂級,弧位角度不夠利落,表面拋光亦留低好多不規則既打磨痕,你可以視佢為純手工既風格。

十四毛 發表於 2016-5-16 22:34:30

Yellow Eagle 3, 圖一是Hosanna主持人及Yellow Eagle Run的發起人落合先生。

十四毛 發表於 2016-5-16 22:36:57

Hosanna M -> Goros XL -> Hosanna L

kitkit1009 發表於 2016-5-16 22:58:48

好正呀{:4_91:}心動想訂中

十四毛 發表於 2016-5-26 02:36:34

老婆問做乜用BB彈上頸....

十四毛 發表於 2016-5-26 19:36:32

十四毛 發表於 2016-5-26 02:36
老婆問做乜用BB彈上頸....
一係唔玩,一玩就梗係玩最好既❗️
呢度都有簡介yellow eagle run❗️

十四毛 發表於 2016-5-27 00:03:49

Drilled bangle著用兩個星期與毛平打著用年半比較

P3109 發表於 2016-5-27 12:10:53

十四毛 發表於 2016-5-16 22:36
Hosanna M -> Goros XL -> Hosanna L

c兄:銀珠好靚!點解珠與珠之間貼得咁齊?

P3109 發表於 2016-5-27 22:11:33

P3109 發表於 2016-5-27 12:10
c兄:銀珠好靚!點解珠與珠之間貼得咁齊?

:D唔好意思! 我表達得唔好!
我意思係就咁睇好似—整條過,貼得好實,唔似逐粒逐粒穿上。
係咪有特別技巧, 抑或D珠既設計係咁,因為我平時穿完D珠好鬆散,冇咁靚!

ronald_meng 發表於 2016-6-1 09:30:34

報告返,hosanna全部野都restock哂,drilled bangle 齊size,連最貴既120粒BB彈加十字架都有貨
Btw, 120BB彈加十字架唔算貴,因為如果單買120BB彈都已經要呢個價啦。

十四毛 發表於 2016-6-1 09:43:56

ronald_meng 發表於 2016-6-1 09:30
報告返,hosanna全部野都restock哂,drilled bangle 齊size,連最貴既120粒BB彈加十字架都有貨
Btw, 120BB ...

三十萬日圓唔包括十字架

yuendenden 發表於 2016-6-1 09:44:59

ronald_meng 發表於 2016-6-1 09:30
Btw, 120BB ...

真唔連十字架,留意最下一行字

ronald_meng 發表於 2016-6-1 09:54:53

哎呀.....我掛住睇圖無認真睇佢文字表述添...:L
謝謝毛兄及yuendenden兄更正...

十四毛 發表於 2016-6-1 09:55:28

另外問左落合先生,120粒BB彈跟既黑珠仔係新珠唔係古珠,呢個資訊希望幫到大家。

十四毛 發表於 2016-6-3 22:52:39

飛車入機場收貨.....

十四毛 發表於 2016-6-4 13:44:01

落合老師今日text分享佢自用緊果條既穿戴方法,用紅黑珠,再混M/L銀珠。

jimchan829 發表於 2016-6-4 23:50:49

十四毛 發表於 2016-6-4 13:44
落合老師今日text分享佢自用緊果條既穿戴方法,用紅黑珠,再混M/L銀珠,每
...

一點紅...正!
頁: 1 [2] 3 4 5 6
查看完整版本: 尋找Goro's以外的銀器,一個由高橋吾郎及西浦徹守護的品牌