efmk2004 發表於 2015-6-6 00:21:25

【今日睇真dd】我想做佢嘅乘客~~

識睇一定zoom埋去睇XDDDDD

十四毛 發表於 2015-6-6 00:26:17

咁筍既馬路的事都有!哈哈,小心意外!

redrede 發表於 2015-6-6 07:14:09

通常見到都係坐後面,女仕自己武好少見

Patrick_c 發表於 2015-6-6 16:47:45

荀尖咁荀:lol:lol

Jeansky 發表於 2015-6-6 22:36:14

真係不得了:@
我想佢做我乘客多D!

Chinese-Tee 發表於 2015-6-7 10:49:21

風褸都唔加件好不智,馬路上乜事都會發生。

kgv 發表於 2015-6-7 22:04:31

講 E D ......;P

暑假 去倫敦
上落班 時間
站在 繁忙 的紅錄燈前
任你 “檢閱”

而且
只喺單車
行得慢 ......... ;P

skha818 發表於 2015-6-7 22:51:56

:@so envy!

Chinese-Tee 發表於 2015-6-26 13:30:46

新聞有報導呢位美少女炒咗車
自炒索女鐵騎 身份曝光

一名女鐵騎士昨日傍晚時分懷疑疑失控自炒,倒地受傷。有網民上載現場相片,赫見她一身藍色吊帶短裙,事發後居然淡定躺在地上打電話,引發網民熱議。原來這名女騎士名叫Florence,今年20歲,素來以型爆而又火辣性感的打扮示人,騎電單車英姿不時被各位車友「野生捕獲」,放上社交網站當話題。《星島日報》記者在醫院接觸到她,問到事發經過。Florence說昨晚如常駕駛電單車上班,途經事發地點時,忽有一名婦人推着廢物回收車從兩車中間走出來。她慌忙閃避,但車頭仍撞到回收車。她倒地後就立即致電朋友,請求對方送電單車去維修,未料有人拍下當時情況放上網。Florence還透露自己姓李,在上環一間酒吧任職調酒師,坦言因為覺得揸電單車又型又方便,兩個月前才考到車牌。

redrede 發表於 2015-6-27 09:22:23

Is that her?
https://hk.news.yahoo.com/%E7%81%AB%E9%9B%B2-%E7%82%92%E9%90%B5%E9%A8%8E-%E5%8F%97%E5%82%B7%E5%80%92%E5%9C%B0%E7%8E%A9%E6%89%8B%E6%A9%9F-214021358.html

十四毛 發表於 2015-6-27 10:14:33

樣就麻麻

zye 發表於 2015-7-14 17:40:46

佢無紋身WOW:o
頁: [1]
查看完整版本: 【今日睇真dd】我想做佢嘅乘客~~